Vesti > Hronika

TUŽILAŠTVO neće krivično da GONI Lesora zbog NAPADA na PETRUŠEVA

Neko je odmah nakon večitog derbija obavestio Tužilaštvo o slučaju, ali je tužilac procenio da nema elemenata krivičnog dela

Izvor: K1info/telegraf.rs

16/03/2023 > 11:37

podeli vest:

TUŽILAŠTVO neće krivično da GONI Lesora zbog NAPADA na PETRUŠEVA
Foto: Starsport


Napad Matijasa Lesora na Filipa Petruševa po završetku večitog derbija dobio je i nastavak van terena. Košarkaš Zvezde je u sredu bio u Upravi policije za grad Beograd, gde je dao izjavu povodom ovog sukoba sa centrom Partizana.

Kako je njegov agent objasnio, Petrušev je u policiju otišao posle poziva koji je dobio od MUP-a uz napomenu da je morao da se odazove i da nema nikakvu nameru da krivično goni Lesora.

Međutim, Zvezda je u svom drugom saopštenju najavila da će se ovim slučajem baviti Tužilaštvo, a tom prilikom je najavljeno i da će Petrušev ići u policiju da da izjavu.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, neko je odmah nakon večitog derbija ovavestio Više javno tužilaštvo o slučaju, ali je tužilac odmah odbacio ovaj slučaj i mogućnost krivičnog gonjenja Lesora.

Ustanovljeno da nema elemenata krivičnog dela, da to nije slučaj za Više javno tužilaštvo i da se ovim slučajem mogu baviti Disciplinske komisije lige ili kluba.

Foto: Starsport

 

Krivična prijava do danas nije stigla, a i ako stigne, biće odbačena, saznaje Telegraf.

Podsetimo, Zvezda je od ABA lige zatražila suspenziju Lesora do kraja sezone. On je trenutno u Istanbulu, gde Partizan od 20.30 igra važan meč protiv Efesa za Top 8 Evrolige.

Petrušev je sa druge strane na putu za Barselonu, gde Zvezda gostuje Barsi u 29. kolu Evrolige. Centar Zvezde je nakon čitavog haosa i odlaska u policiju zbog sukoba s Lesorom odlučio da se povuče sa društvenih mreža.

 

 

Ostavite komentar