Vesti > Hronika

Poginuo PEVAČ "Zvezda Granda": Udario kolima u zaštitnu ogradu, PREGAZIO ga autobus

Nikom nije jasno iz kog razloga je Vuković (22) prešao na drugu stranu auto-puta

Izvor: K1info

07/03/2023 > 11:15

podeli vest:

Poginuo PEVAČ "Zvezda Granda": Udario kolima u zaštitnu ogradu, PREGAZIO ga autobus
Foto: Instagram/nemanjavukovicc


Pevač Nemanja Vuković poginuo je sinoć na auto-putu Šid-Beograd. Kako mediji prenose, kod Dobanovačke petlje došlo je do saobraćajne nesreće kada je mladić (22) udario u zaštitnu ogradu.

On je, kako se sumnja, napustio vozilo i krenuo da pređe auto-put kada je na njega naleteo autobus koji se kretao iz smera Banjaluke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Neposredno pre jezive nesreće nastradali N. V. je imao nezgodu kada je automobilom marke " volksvagen", dok se kretao iz smera Beograda ka Šidu sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao da kao pešak pređe trake auto puta namenjene za suprotni smer, odnosno iz Šida ka Beogradu - objasnio je izvor Informeraupoznat sa slučajem.

- N. V. je od zadobijenih povreda preminuo ubrzo pošto ga je autobus udario. Smrt je konstatovao lekar Hitne pomoći koji je sa svojim timom ubrzo bio na mestu nesreće. Nikom nije jasno iz kog razloga je prešao na drugu stranu. Možda je bio u stanju šoka ili je nešto drugo bilo u pitanju - dodaje se.

Nemanja je iz Foče, učestvovao je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" sa 18 godina, posle čega je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

 

Ostavite komentar