Vesti > Hronika

JE L' OVO PRAVDA, SRBIJO? Trešten PIJAN pokosio devojku na PEŠAČKOM, PRETIO očevicima, pa dobio - KUĆNI PRITVOR

On je osumnjičen za izvršenje krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja sa krivičnim delom Nasilničko ponašanje

Izvor: K1info/telegraf.rs

27/02/2023 > 19:56

podeli vest:

JE L' OVO PRAVDA, SRBIJO? Trešten PIJAN pokosio devojku na PEŠAČKOM, PRETIO očevicima, pa dobio - KUĆNI PRITVOR
Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

B. M. (40) koji je u Glavnoj ulici u Zemunu na prešačkom prelazu udario devojku, a potom se svađao sa okupljenim očevicima i pretio im, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je 25. februara odredilo zadržavanje. Njemu je, takođe, već određena kazna zatvora.

On je osumnjičen za izvršenje krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja sa krivičnim delom Nasilničko ponašanje. Osumnjičeni je upravljao vozilom u stanju teške alkoholisanosti, sa 1,76 promila alkohola u krvi, te je tako ugrozio javni saobraćaj i doveo u opasnost telo ljudi.

B. M. je vozilom udario i na poklopac motora nabacio oštećenu, koja je prelazila kolovoz na obeleženom pešačkom prelazu i na taj način joj naneo teške telesne povrede.

Istom prilikom je ugrozio spokojstvo građana, jer je posle izazivanja saobraćajne nezgode prišao okupljenim građanima koji su se zatekli na mestu gdogađaja, obrativši im se neprimerenim rečima.

Posle sašlusanja osumnjičenog, tužilastvo je zaključilo sporazum o priznanju krivičnih dela, te je od strane suda presudom najpre utvrđena kazna zatvora od po šest meseci za svako krivično delo, a zatim izrečena jedinstvena kazna zatvora u trajanju od jedne godine, koju ce osuđeni izdržavati u prostorijama u kojima stanuje, bez primene elektronskog nadzora, uz kumulativno izricanje mere bezbednosti Zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od jedne godine.

 

 

Ostavite komentar