Vesti > Hronika

Tragedija u Kikindi: ČEKIĆEM ubio muškarca zbog LJUBOMORE, pa se OBESIO

Mediji navode da je zločin prijavila komšinica koja živi u blizini pošto je čula buku iz kuće izvesnog T. Z. (62)

Izvor: K1info/novosti.rs

03/01/2023 > 16:49

podeli vest:

Tragedija u Kikindi: ČEKIĆEM ubio muškarca zbog LJUBOMORE, pa se OBESIO
Foto: MUP RS


U prigradskom naselju Železnički novi red u Kikindi nađena su tela dvojice muškaraca.

Na mestu zločina je policija, uviđaj je u toku, a vodi ga Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Kako su "Novosti“ saznale, sumnja se da je jedan od njih ubio drugog, a onda počinio samoubistvo. 

- Nađena su tela dvojice muškaraca koji nisu u srodstvu. Naložena je obdukcija tela stradalih, pa su poslata u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad - potvrđeno je "Novostima“ u Policijskoj upravi u Kikindi.

Kako mediji navode, zločin je prijavila komšinica koja živi u blizini pošto je čula buku iz kuće izvesnog T.  Z. (62), a kada je policijska patrola ušla u kuću, na podu je zatekla masakrirano telo domaćina sa mnoštvom povreda.

Mediji pišu i da je imao posekotine i ubode na stomaku najverovatnije od noža, oko vrata mu je bila zategnuta krvava žica ili uže, dok je na glavi imao fatalnu povredu koja ukazuje na fizički prelom lobanje. 

Na stolu u kući pronađen je krvav nož, a u kupatilu pored WC šolje čekić s tragovima krvi, kojim je ubica najverovatnije dokrajčio nesrećnog čoveka.

Daljom istragom mesta zločina, policajci su na tavanu kuće zatekli N.N. muškarca obešenog o gredu. Na njegovoj obući i odeći bili su vidljivi tragovi krvi.

Motiv svirepog zločina biće utvrđen tokom istrage. Nezvanično, uzrok je bila ljubomora, jer je ubica sumnjao da ga žena vara s T. Z.

 

 

Ostavite komentar