Vesti > Beograd

ON SAM, A NJIH 14 - upoznajte gospodara BEOGRADSKIH PARKINGA

Beograđani su, nažalost, već uveliko navikli na bahato parkiranje, ali ovaj lik s "bembarom" je šampion

Izvor: K1info

11/11/2022 > 08:00

podeli vest:

ON SAM, A NJIH 14 - upoznajte gospodara BEOGRADSKIH PARKINGA
Foto: K1info


Koliko gos to suludo zvučalo, Beograđani su navikli na vozače koji se bahato prakiraju, kad i gde stignu. Neke scene sa ulica tako nam više ne predtsvljaju neko iznenađenje, ali na Novom Beogradu smo ufotkali novog šampiona bahatosti.

Lik je, naime, parkirao svoju "besnu mašinu" na samom ulazu parkinga ispred jedne zgrade na Novom Beogradu i tako zablokirao čak 14 vozila. Ostavio "bembaru" nasred srede, da niko od njega ne može da izađe s parkinga. I šta čovek da mu uradi?

Da pozoveš Parking servis da ga odnesu, dok oni stignu već si zakasnio tamo gde si krenuo. Da mu izbušiš gume, to se tek ne isplati, jer onda prolaza nema još duže. Od svađe takođe nema vajde. 

Ili, ako ti je hitno da stigneš negde, da zoveš taksi ili trčiš na bus. I tako ovakvim "bajama" bahatost prolazi nekažnjeno. Pa to urade opet, i opet, i opet...

Svakodnevne muke beogradske.

 

 

 

Ostavite komentar

Bakster

Muke beogradjana i nerad i nezainteresovanost gradskih sluzbi da rade svoj posao. Volvo nemackih tablica 3 nedelje parkira ispred vrtica na zvezdari tako da kamion sa hranom ne moze da prodje vec tetkice rucno nose hranu kroz ulicu. Vaspitacice ne mogu da prijave jer je na javnoj povrsini ispred vrtica. Mi roditelji prijavljivali te nema slobodan pauk te videcemo te resicemo i nista od toga.

11.11.2022 09:43