Vesti > Beograd

Šapić povodom optužbi da je NEZAKONITO LEGALIZOVAO KUĆU: Ne želim da se pravdam, VRATIĆU ISTOM MEROM

Šapić je rekao da, dok god je on na političkoj sceni u Srbiji, Ðilas "neće biti ništa"

Izvor: K1info/Tanjug

25/10/2022 > 14:29

podeli vest:

Šapić povodom optužbi da je NEZAKONITO LEGALIZOVAO KUĆU: Ne želim da se pravdam, VRATIĆU ISTOM MEROM
Foto: Tanjug/Beoinfo


Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić danas je, povodom otpužbi da je nezakonito legalizovao svoju kuću, izjavio da nikome ne želi da se pravda, ali i da su oni koji traže njegovu smenu “očigledno postavili nova pravila igre”.

- Što se tiče moje smene, možete na svakoj skupštini da stavite na glasanje moju smenu. Odbornici mogu da me smene na svakoj skuštini, da li će da postave nekog drugog ili će to da izazove neke nove izbore, ja to ne znam, ali nema potrebe da mi pretite smenom i da mislite da ću se toga nešto posebno bojati zato što čovek koji se nalazi na odgovornom mestu mora da bude spreman da u svakom momentu bude smenjen, ali to ne znači da će zbog toga da odustane od svojih uverenje i onoga što misli da je ispravno - rekao je Šapić.

On je dodao da će pokušati da se prilagodi i da je u životu naučio da se prilagođava.

- Samo vas molim da mi posle ne zamerite ako sam se po vašim pravilima igre prilagodio bolje nego vi sami - dodao je on.

Šapić je rekao da se prethodnih desetak dana nije izjašnjavao o optužbama da je svoju kuću nezakonito legalizovao zato što, kako je rekao, nije znao odakle da krene.

- Odakle god da sam krenuo završio bih u ćorsokaku, jer ste vi već doneli presudu i uveli neke nova pravila u ponašanju - napomenuo je Šapić.

Kaže i da je iznenađen što opozicija misli da je on “toliko moćan” da to može da uradi, a osvrnuo se i na predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa.

- Vidim da ide gradom i da priča kako će on da bude novi gradonačelnik, kako se već dogovorio. Voleo bih da čujem sa kim se to tačno dogovorio... priča da se sa (Aleksandrom) Vučićem dogovorio, od Vučića to nikad čuo nisam - rekao je Šapić.

Šapić je dodao i da dok god je on na političkoj sceni u Srbiji, Ðilas "neće biti ništa".

- Poručujem mu da pojača svo svoje ''teško oružje'' koje trenutno ispaljuje po meni, i on i oni koji mu pomažu pošto ukoliko ja politički preživim, on se sigruno više nikada neće vratiti na veliku političku scenu - rekao je Šapić.

 

 

 

Ostavite komentar