Vesti > Beograd

USPELI SMO! Posle pisanja K1info.rs Opština Palilula počela SREĐIVANJE PUTA ka Adi Huji

Portal K1info.rs pokrenuo je inicijativu da se sredi put ka izletištu na Paliluli i može se reći da je veliki problem počeo da se rešava

Autor: T. Dragojević

11/10/2022 > 12:40

podeli vest:

USPELI SMO! Posle pisanja K1info.rs Opština Palilula počela SREĐIVANJE PUTA ka Adi Huji
Foto: K1info


Godinama se odlazak na Adu Huju pretvara u noćnu moru i pešacima i vozačima, naročito kada padne kiša - pa se put prepolovi, a točkovi ostanu u rupama. 

Naš portal je prošle nedelje objavio video snimak nakon kiše, na kom se jasno videlo sa kakvim problemima se građani suočavaju ukoliko žele da stignu iz Višnjičke ulice do šetališta na Dunavu ili teniskog kluba i karting staze. 

 

Mi smo se obratili Opštini Palilula, na čijem čelu je sada Miroslav Ivanović, sa konkretnim pitanjem kada će ovaj deo grada da se uredi i upristoji. 

Iz Opštine smo dobilo obećanje da će izdati nalog "Beograd putu" da se sanira ova saobraćajnica, što se ovih dana i desilo. Najnovije fotografije pokazuju da se nije radilo samo na 50 metara koliko je u njihovoj nadležnosti, već se produžilo i do kraja puta s jednako "moćnim rupama". 

Kako je rešen samo deo problema ove "zone sumaraka", kako je komšije s Karaburme zovu, ostaje na tome da nadležni "oslobode" rasvetu, te da se izgradi trotoar bar s jedne strane, kako bi pešaci mogli da se kreću bez straha da će ih pokositi šleper s okolnih stovarišta ili besna kola iz kafića s Ade Huje. 

Foto: K1info

Počelo saniranje puta ka Adi Huji

Opština Palilula jeste prethodnih godina radila na ulepšavanju obale, kako bi postala pristojno gradsko izletište, a sada nova opštinska vlast ima mogućnost da je zaista i sredi i da inicijativu portala K1info.rs sprovede do kraja.

 

 

Ostavite komentar