Vesti > Beograd

LJAJIĆ BIO U STANJU POTPUNE ALKOHOLISANOSTI! Detalji skandala u BEOGRADSKOM HOTELU: Fudbaler "zaradio" KRIVIČNU PRIJAVU

Alkometrom je utvrđeno da okrivljeni ima 2,2 promila alkohola u krvi

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Kristina Jokić

18/05/2024 > 12:25

podeli vest:

LJAJIĆ BIO U STANJU POTPUNE ALKOHOLISANOSTI! Detalji skandala u BEOGRADSKOM HOTELU: Fudbaler "zaradio" KRIVIČNU PRIJAVU
Foto: Starsport/Tanjug/OMK Mup Republike Srbije/shutterstock


Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd će podneti krivičnu prijavu protiv Adema Ljajića (33) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Po prijavi građanina o remećenju javnog reda i mira, policijski službenici su izašli na mesto događaja i zatekli Adema Ljajića koji je vređao policijske službenike i ometao ih u izvršavanju službenih radnji. 

Alkometrom je utvrđeno da okrivljeni ima 2,2 promila alkohola u krvi, a okrivljeni će na sve okolnosti izvršenja krivičnog dela biti saslušan u redovnom postupku. 

Foto: Starsport

 
"Sve ću vas pobiti kao paščad!"

Adem Ljajić (33) je sa još jednim NN licem ušao u hotel u vidno alkoholisanom stanju, hteli su da uđu u bar ali im je recepcioner rekao da isti ne radi. Adem je nakon toga ušao u šank, vređao ga i pretio i uhvatio za revere, dok je NN lice takođe vređalo i pretilo. 

Prilikom obavljanja razgovora sa Ademom Ljajićem, on je odbio da da ličnu kartu na uvid, vređao je i pretio policiji, iz kog razloga je doveden u PS.

Za vreme dovođenja pretio je patroli da ih je video i da će ga zapamtiti, a po dolasku u PS pretio je rečima "Sve ću vas pobiti kao paščad".

Isti je smešten u hotel sa igračima i rukovodstvom FK Novi Pazar, a PS Novi Beograd ima uspostavljen skraćeni pozornički rejon, u vezi obezbeđenja objekta smeštaja ekipe.

Ostavite komentar