Vesti > Beograd

NEĆU VAM DATI DA SRUŠITE SRBIJU! Vučić tokom NEREDA bio na TERASI PREDSEDNIŠTVA: Nisam vas se nimalo UPLAŠIO

Predsendnik je naveo da su svi videli šta se dešava, a oni sada hoće da okreću priču i da se zavitlavaju sa Srbijom

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Kristina Jokić

25/12/2023 > 11:41

podeli vest:

NEĆU VAM DATI DA SRUŠITE SRBIJU! Vučić tokom NEREDA bio na TERASI PREDSEDNIŠTVA: Nisam vas se nimalo UPLAŠIO
Foto: Printscreen Instagram/buducnostsrbijeav


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da se nije uplašio nasilnika i da će uvek biti uz svoj narod, kao i da će biti sačuvani mir i stabilnost u zemlji.

- Ja sam taj koji je bio na terasi, koji je bio u Predsedništvu, na svom radnom mestu, i nisam vas se nimalo uplašio i neću vam dati da srušite Srbiju - objavio je Vučić na instagramu uz video poruku iz Predsedništva Srbije.

Naveo je da mu se s vremena na vreme čini da politički protivnici, ali i njihovi mentori spolja misle da su u ovoj zemlji svi idioti i da niko nema oči i uši, i da niko ne razume šta se sve dogodilo.

- Svi su videli da su gotovo tri sata policajci i imovina građana Srbije bili brutalno napadani od onih koji su rešili da ruše demokratiju Srbiji i izbornu volju našeg naroda. Svi su videli, ali oni bi da okrenu priču, da nas zavitlavaju, da se šale sa Srbijom, da pokušavaju da nas sve naprave zajedno ludima. I u moru laži koju iznose sinoć i danas samo jedna stvar je bila istinita, a to je da su videli nekog muškarca koji im je ličio na Vučića, koji je bio baš na ovom mestu gde sam ja sada, gde su ga izviždali - naveo je predsednik. 

Vučić je potvrdio da je to tačno i da je on bio na terasi.

- Apsolutno je tačno, bio sam ja na terasi Predsedništva svog radnog mesta, nisam ih se uplašio nimalo, nisam pobegao ni u jednu stranu zemlju, nisam se sakrio ni u jedan bunker i nikada se od siledžija i nasilnika skrivati neću. Uvek ću biti uz svoj narod, odbranićemo i sačuvaćemo demokratiju, odbranićemo i sačuvaćemo mir i stabilnost u našoj Srbiji. Živela Srbija - poručio je Vučić.

Ostavite komentar