Vesti > Beograd

Prijatelji, čekamo vas na NAJBOLJEM DOGAĐAJU OVE GODINE, Vučić poželeo dobrodošlicu učesnicima sajma Vinska vizija OB

Aleksandar Vučić, Edi Rama i Dimitar Kovačevski prisustvovaće otvaranju Prvog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana

Autor: Tanjug

31/08/2022 > 17:28

podeli vest:

Prijatelji, čekamo vas na NAJBOLJEM DOGAĐAJU OVE GODINE, Vučić poželeo dobrodošlicu učesnicima sajma Vinska vizija OB
Foto: Printscreen/Instagram/Buducnostsrbijeav


 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželo je danas dobrodošlicu učesnicima predstojećeg sajma Vinska vizija Otvorenog Balkana koji počinje sutra u Beogradu, ističući da je to prilika za sve goste koji će na pravi način upoznati Balkan.

- Dragi prijatelji, čekamo vas na najboljem dogadaju ove godine - sajmu Vinska vizija Otvorenog Balkana! Beograd je otvorio srce za sve goste koji će u narednim danima na pravi način upoznati naš Balkan i ono najbolje što on ima da ponudi. Dobro nam došli u Beograd - naveo je srpski predsednik.

 

 

Predsednik Vučić, premijer Albanije Edi Rama i premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski prisustvovaće sutra otvaranju Prvog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana, koji će trajati do 4. septembra.

Kako je Tanjugu rečeno u Ministarstvu poljoprivrede, trojica lidera zemalja inicijative Otvoreni Balkan potpisaće sporazum koji će regulisati saradnju u oblasti prehrambene bezbednosti.

Ostavite komentar