Vesti > Beograd

Ko će prvi DOPUZATI do MEDALJE? U subotu u TC Delta city STARTUJE NAJSLAĐA TRKA

Nakon Puzijade, svi zainteresovani roditelji mogu pohađati besplatnu Školicu za trudnice i tate

Izvor: K1info

01/06/2023 > 13:31

podeli vest:

Ko će prvi DOPUZATI do MEDALJE? U subotu u TC Delta city STARTUJE NAJSLAĐA TRKA
Foto: Savetovalište Bebiron


Savetovalište Bebiron, prvo besplatno digitalno savetovalište za trudnice i nove sajber roditelje, u subotu 3. juna organizuje 12. po redu Puzijadu za mališane uzrasta između osam i 14 meseci.

Za najspretnije i najbrže pripremljene su diplome i zlatne medalje, a mamama i tatama ostaje samo da zabeleže trenutke koje ćemo prepičavati u nedogled.

Puzijada se održava u okviru manifestacije "Dan za roditeljstvo" od 11 sati u TC Delta city, a pozvani su svi one čija deca rastu nekom novom brzinom. Ova manifestacija je celodnevnog karaktera i dobrodošli su svi koji žele čuju i saznaju nešto novo, a pre svega da kreiraju nove uspomene.

Posle svih dešavanja u poslednjih mesec dana sigurno smo shvatili koliko je važno da se deci posvetimo više nego bilo čemu drugom, da budemo prisutni, da pratimo njihovo odrastanje i zajedno s njima koračamo kroz život. Da bismo sve to uradili na pravi način neophodna nam je podrška pravih, stručnih ljudi, a mi je nudimo besplatno, navodi se u saopštenju.

- Iako puzanje nije neophodan preduslov da bi beba prohodala, veoma je važno. Pomaže bebi da pravilno raste i da se razvije, a kada bebu od ranih meseci učite zabavi, igri, druženju, sportskom duhu, borbi za nagrade i ostvarivanju cilja, to je onda pun pogodak! Zato vas pozivamo na najslađu trku još slađih bebirona gde ćemo otkriti i šta ih najviše motiviše da prvi stignu na cilj! I to nije sve - rekli su u Savetovalištu Bebiron.

Nakon Puzijade, najavljuju oni, u 14 sati započećemo jubilarnu 40. Bebironovu besplatnu Školicu za trudnice i tate. Prepoznatljiva po svojoj stručnosti, predavačima i temama kao što su vođenje trudnoće, rani rast i razvoj  kao i ishrana beba i dece, besplatna Školica za trudnice i tate pored predavanja posebnu pažnju posvećuje pitanjima i interaktivnom pristupu koji godinama unazad neguje pod sloganom “Roditelje učimo, a o deci brinemo”.

Nakon Školice učestvujete sa vašim klincima u muzičkim radionicama, pogledajte plesne grupe naših najmlađih sugrađana i zajedno sa njima naučite i vi nove plesne korake.

 

Ostavite komentar