Vesti > Beograd

Palilula i Zvezdara danas BEZ VODE, evo do kada traje ISKLJUČENJE

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne

Izvor: K1info/Tanjug

03/02/2023 > 09:40

podeli vest:

Palilula i Zvezdara danas BEZ VODE, evo do kada traje ISKLJUČENJE
Foto: Unsplash.com

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštinama Palilula i Zvezdara danas će bez vode ostati potrošači u pojedinim delovima tih opština.

Od 8:00 sati do ponoći bez vode će ostati potrošači u ulicama Ivana Milutinovića - parna strana (od Zrenjaninskog puta do Valjevskog odreda), 20. oktobra, Narodne omladine, Kosovskoj i Banatskoj.

Takođe, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži od 8:30 do 18:00 sati bez vode će ostati potrošači u ulici Milice Janković (od Slogine do Sime Šolaje) na opštini Palilula, navodi se na sajtu Gradske uprave.

Na opštini Zvezdara od 8:00 do 18:00 sati vode neće biti u ulicama Marka Oreškovića (od Vojvode Savatija do Dimitrija Tucovića), Đuke Dinić, Zahumskoj (od Luke Vukalovića do Đuke Dinić), Vojvode Savatija, Pećkoj i okolnim. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Foto: Pexels.com

 

Iz Vodovoda apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za dodatne informacije potrošači mogu da se obrate Kontakt centru JKP-a Beogradski vodovod i kanalizacija na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

 

 

Ostavite komentar