UŽAS U VRANJU Mučili dečaka kao u mafijaškom filmu - prislanjali mu nož uz vrat zbog "izdaje policiji"
Slučaj je majka dečaka prijavila policiji, jer joj se sin nije javljao na telefon, a kada je došao kući, bio je vidno uznemiren
01.02.2025
HronikaVEZALI MUŠKARCA U SOPSTVENOJ KUĆI, PA GA MUČILI Zastrašujuća krađa u Petrovcu na Mlavi
Materijalna šteta pričinjena vlasniku procenjuje se na oko 19.770.000 dinara
13.01.2025
HronikaPSIMA SEKAO UŠI I REPOVE: Horor kod Kraljeva, uhapšen stranac (FOTO)
Policija je pretresom prostorija i nelegalne odgajivačnice osumnjičenog pronašla osam odraslih pasa rase doberman
19.12.2024
HronikaUŽAS! Sedmaci mučili i tukli učenike od 11 godina u ŠKOLSKOM TOALETU, jedan ih čak pipao po genitalijama
Jedan od te trojice ih je primoravao da se skidaju u donji veš i dodirivao ih po genitalija
23.09.2024
HronikaNEZAPAMĆEN HOROR KOD BOLJEVCA! Poznatog UGOSTITELJA BRUTALNO MUČILI, vezali ga za STOLICU i TUKLI do smrti
Pretpostavlja se da je napadač hteo da nesrećnog čoveka izvuče informaciju gde drži novac
13.09.2024
HronikaEvo kakva kazna čeka NASILNIKE za stravično UBISTVO i IŽIVLJAVANJE nad STANIMIROM (74) u zatvoru u PADINSKOJ SKELI
Stanimir Brajković (74) koji je brutalno ubijen u KPZ "Padinska Skela" je bio penzioner koji je sam živeo u Mladenovcu
20.03.2024
HronikaJEZIVA ISPOVEST palestinskog DOKTORA: Izraelski čuvari su me BRUTALNO MUČILI, vezivali su mi i RUKE i OČI
Doktor je rekao da tokom pritvora nije mogao da spava jer je pod bio prekriven kamenčićima, bez dušeka, jastuka i pokrivača
04.02.2024
SvetZLOSTAVLJALA I MUČILA DETE kome je bila LIČNI PRATILAC: UHAPŠENA ŽENA u Beogradu
Osumnjičena će da bude saslušana u četvrtak, 30. novembra
28.11.2023
SrbijaUpao muškarcu u kuću, pa ga satima MUČIO, TUKAO i pretio UBISTVOM: Užas u Beogradu
Nasilnik će u ponedeljak biti saslušan pred tužiocem
11.11.2023
HronikaIzvrgavanje PRAVDE ruglu u Sarajevu: MUČIO i UBIJAO Srbe, pa OSLOBOĐEN optužbi za RATNI ZLOČIN
Bejtić je 2006. bio osuđen na 14 i po godina zatvora za zločine počinjene na Kazanima, ali je ta presuda ukinuta
17.04.2023
Region