DUPLO SLAVLJE U VILI OD 700.000 EVRA! Goca Božinovska u društvu unuka, ponosna baka presrećna (FOTO)
Pevačica danas ima dva povoda za slavlje.
16.01.2025
BalkanDODELA NAGRADA "SEMUS"! Verica Šerifović o Mariji i unuku: "Rekla sam joj budi bolja majka od mene" (VIDEO)
Još dosta njenih kolega dobilo je nagradu od "SEMUS-a".
13.12.2024
Prvi Red"DOBRO SAM PREŽIVELA DAN KADA SI SE RODIO" Verica Šerifović emotivnim rečima se obratila unuku za prvi rođendan (FOTO)
Ponosna baka ne krije koliko je vezana za malog Maria.
02.12.2024
BalkanJOŠ JEDNO UNUČE: Boban Rajović ponovo postao deda! Ćerka na svet donela devojčicu (FOTO)
Već je dobio jedno unuče u martu prošle godine.
30.10.2024
BalkanJezivi detalji iz LAZAREVCA gde je UNUK zapalio kuću u kojoj su bili BABA I DEDA: "Živa ćeš izgoreti"
Vatra je zahvatila pomoćni objekat i krov porodične kuće u kojoj su se u tom trenutku nalazili baba i deda
26.09.2024
HronikaNapokon lepe vesti! Porodila se ćerka Siniše Mihajlovića, a dečak je IME dobio po DEDI HEROJU
Ponosna baka objavila sliku dečaka: "Rođen je, superheroj poput dede"
10.09.2024
CelebrityCECA BLISTA ispred VILE NA DEDINJU! Folk diva u kežual izdanju na VELIKOJ PROSLAVI povodom rođenje unuka Isaije (VIDEO)
Ceca ne krije sreću
14.05.2024
SrbijaPogledajte PRVU FOTOGRAFIJU CECINOG UNUKA: Ponosni TATA VELJKO u naručju drži malog ISAIJA
Uz fotografiju iz porodilišta, Ceca je napisala: "Dobrodošao Isaija"
14.05.2024
CelebrityUNUK SLOBODANA MILOŠEVIĆA otvorio DUŠU po PRVI PUT za K1: "Išli smo zajedno u Hag kod dede..."
Marko Milošević odlučio je da se hrabro izdvoji iz senke porodične istorije
11.03.2024
Politika