SUPRUGA POZNATOG FUDBALERA SVOJIM IZGLEDOM OSTAVLJA BEZ DAHA: Pogledajte kako Arijana izgleda u 6. deceniji (FOTO)
Arijana Mihajlović objavljivala fotografije na društvenim mrežama i time oduševila sve svoje pratioce.
02.02.2025
CelebrityMIHINA UDOVICA NA METI OSUDA Nakon dve godine smogla snage da progovori: "Sudite mi, nije me briga"
Dve godine od Sinišine smrti, reči Arijane Mihajlović imaju posebnu težinu
18.12.2024
SudbineUMRO JE KAD SAM MU OVO REKLA Mihina žena otkrila kako su izgledali poslednji sati njegovog života
Poslednjih mesec dana smo živeli znajući da može da umre svakog dana, istakla je Arijana
16.12.2024
Time OutMIHINA SUPRUGA se oglasila posle meča sa MARAKANE: Jednom rečju sve rekla
U Beogradu su se danas od Mihajlovića oprostili Zvezda, Vojvodina i navijači
04.02.2023
FudbalTUGA ne jenjava: ARIJANA Mihajlović i danas PODSETILA na veliku ljubav sa SINIŠOM
Udovica čuvenog fudbalera i trenera opisala je "mesto koje nije za bilo koga"
31.12.2022
SudbineTRENUTAK koji će VEČNO pamtiti: ARIJANA objavila jednu od POSLEDNJIH fotografija sa Mihajlovićem
Proslavljeni fudbaler preminuo je prošle nedelje posle duge borbe sa leukemijom
23.12.2022
SudbineLJUBAVI, obećala sam ti...: Oglasila se Mihajlovićeva UDOVICA
Arijana je jutros rano objavila zajedničku fotografiju sa decom i otkrila obećanje koje je dala suprugu
18.12.2022
Sudbine"Kada više ne budeš deo mene..." - poruka Sinišine supruge u jednoj rečenici GOVORI SVE O NJIHOVOJ LJUBAVI
Odlazak Siniše Mihajlovića tragedija je za fudbalski svet, ali je bez sumnjenajveća za njegovu suprugu i porodicu
17.12.2022
SudbineI U DOBRU I U ZLU - kad nekog STVARNO VOLIŠ onda ga bodriš kao što ARIJANA navija za MIHU
Supruga Siniše Mihajlovića snažnom porukom čestitala svom suprugu još jednu pobedu
18.08.2022
Celebrity