NAŠ POZNATI GLUMAC JE IMAO 3 PREZIMENA: Jedno je bilo ozloglašeno u narodu, a reagovali su često i organi reda
Malo ko zna da je čuveni glumac Ivan Bekjarev, koji nas je napustio 2020. godine, tokom života nosio čak tri različita prezimena
09.05.2025
Film/Serija"JA SAM SE USUDILA – A VI?" Anita Mrša o hrabrosti da krene od nule, slika i ostvari svoje snove
Ova dama pravi je dokaz šta znači imati volju jaču od talenta, a hrabrost jaču od samog straha da živite svoj san
09.02.2025
ArtOVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Na dodeli nagrada sve oči bile uprte u Josipu Lisac (FOTO)
Muzička diva prepoznatljiva je po specifičnom stilu, ali ovoga puta se pojavila sa velikom promenom
01.02.2025
MuzikaPOSLE 4 GODINE PROCENE EKSPERTI OBJAVILI: Slika pronađena na garažnoj rasprodaji je delo Van Goga (VIDEO)
Holandski majstor je tokom svog života naslikao oko 900 slika
31.01.2025
ArtOVAKO JE GOVORIO TRAGAČ IZ POTERE "Imam taktiku i ne znam sve!" Srbija u žalosti zbog smrti Milorada Milinkovića
Milinković je preminuo 6. januara u porti crkve u Jabukovcu gde je otišao da sačeka jutarnju liturgiju
08.01.2025
Film/SerijaSEĆATE LI SE MALE VESNE IZ "SREĆNIH LJUDI"? Odavno je niste videli na televizijskim ekranima: Evo kako izgleda (FOTO)
Ona se ne bavi glumom, ali je svakako u svetu umetnosti
02.01.2025
Film/SerijaFILMSKI SPEKTAKL 2024: Ovo su filmske premijere koje su obeležile prethodnu godinu
Lista najvažnijih filmskih premijera koje su obeležile 2024. godinu i oduševile ljubitelje sedme umetnosti
01.01.2025
Film/Serija