NEMA KO NE POKUŠAVA DA SE OVAJDI OD OVE DECE Obustava rada napravila pakao - advokati za K1 otkrili sa čime se suočavaju
O tome šta je dovelo do podele unutar advokatske zajednice razgovarali smo sa Dragoslavom Ljubičanovićem i Nebojšom Perovićem
04.02.2025
PolitikaKRIMINOLOG ŠOKIRAO JOVANU JOKSIMOVIĆ Dete za kojim pati Srbija je kidnapovano i odvedeno!
Tragovi DNK dvogodišnje Danke Ilić nigde nisu pronađeni, što dovodi do raznih teorija
16.01.2025
HronikaKAKO ĆE IZGLEDATI SUĐENJE ZA TRAGEDIJU U NOVOM SADU Advokati za K1 o odgovornosti i ključnim akterima
Maksimalna kazna za ovo delo iznosi od dve do dvanaest godina zatvora
31.12.2024
SrbijaADVOKAT PEROVIĆ O PRESUDI UROŠU BLAŽIĆU:"Zakon treba da se menja kako bi kazne bile adekvatne"
Za teška krivična dela se mora promeniti kaznena politika, kaže gost televizije K1 u "Uranku"
13.12.2024
SrbijaJovana Joksimović o vraćanju VOJNOG ROKA: "Ako moj muž i ja nismo vaspitali sina, sigurno ga ni VOJSKA VASPITATI NEĆE"
Jovana iznela svoj jasan stav
16.09.2024
SrbijaKo su ljudi koji uzimaju PRAVDU u svoje ruke? Zbog KRVNE OSVETE istrebljivale su se čitave PORODICE, evo kako je danas
Advokat Perović objašnjava da se krvna osveta u zakonu ne prepoznaje kao olakšavajuća okolnost
03.06.2024
SrbijaAdvokat Perović za K1 TV: Srbija mora da spusti starosnu granicu i krivično moraju odgovarati i maloletna lica
Zakon mora da se menja i ja ću se za to zalagati, kaže advokat Perović
24.05.2024
SrbijaPerović o dva majska masakra: Pravni akti da se PRILAGODE kako bi za TEŠKA nedela mogli da odgovaraju i MALOLETNICI
Suđenje Blažiću izmešteno u Beograd
24.05.2024
SrbijaDANKIN nestanak je POVEZAN sa OVIM LJUDIMA! Odgovor je KOD NJIH!
Advokat Nebojša Perović ipak misli da se odgovor na pitanje nalazi u Banjskom polju gde je nestala mala Danka
02.04.2024
Srbija