TEJA DORA MESEČNO ZARADI 3.500 EVRA Ove naše pevačice su najpopularnije na Spotifaju
Ceca, Senida i Breskvica su jedne od najpopularnijih.
11.02.2025
BalkanVODITELJKA URNISALA BARBARU BOBAK "Ima užasno lošu energiju, loša je za saradnju"
S druge strane, nahvalila je folk zvezdu Cecu Ražnatović, za koju kaže da je "žena mangup".
10.02.2025
BalkanČEDA JOVANOVIĆ OTKRIO DETALJE O CECI "Zoran i ja smo joj poslali cveće kad je pevala na Marakani"
Političar otkriva i da mu u Hrvatskoj pevaju Cecine pesme.
10.02.2025
BalkanKADA CECA ODABERE! Na snimanju muzičkog takmičenja pojavila se u kombinaciji koja košta više od 40.000 evra! (FOTO)
Stajling koji je odabrala za snimanje emisije "Zvezde Granda" nikoga nije ostavio ravnodušnim. Papreno je platila ovu modnu kombinaciju
07.02.2025
Balkan"SVETLANA, NEMOJ DA ME SAVETUJEŠ" Snežana Đurišić odbrusila Ceci Ražnatović, ovo je razlog sukoba
Pevačice su godinama članice muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".
06.02.2025
BalkanPOLA ESTRADE KOD MENADŽERA NA SLAVLJU Ceca zagmela u odelu, a jedna stvar košta 10.000 evra (FOTO)
Aco Pejović, Breskvica, Zdravko Čolić samo su neke od zvanica...
31.01.2025
BalkanLUKSUZ DO BESVESTI Ovo su vlasnici najskupljih satova na estradi (FOTO)
Ne žale da odvoje po više desetina hiljada evra za luksuzne brendove.
30.01.2025
BalkanCECA O "EVROVIZIJI" Iznenadiće vas šta je odgovorila (VIDEO)
Pevačica došla na snimanje Zvezda Granda s torbicom vrednom čak 30.000 evra!
29.01.2025
BalkanCECA ODBRUSILA NOVINARU: "Uživaš da me pljuješ!" Sasula mu sve u lice (VIDEO)
Pevačica nije bila raspoložena za doskočice.
29.01.2025
BalkanNEOBIČNE FARMERKE, PROVIDNA MAJICA I RAVNA OBUĆA Ceca u nikad viđenom izdanju na snimanju "Zvezda Granda" (FOTO)
Folk zvezda je ponela i torbu od više hiljada evra.
28.01.2025
BalkanOTKRIVENO RADNO MESTO CECINE SETRE: Jedan dokument otkrio sve, evo na kojoj poziciji radi Lidija Ocokoljić (FOTO)
Lidija je ceo život desna ruka svojoj popularnoj sestri.
28.01.2025
Balkan"POSTOJE PESME KOJE MI NE PRILIČE" Snežana Đurišić iskreno rekla da li izvodi hitove Cece Ražnatović (VIDEO)
Za "Prvi red" iskreno o porodici, kolegama , medijima i karijeri.
27.01.2025
Prvi RedSVE OČI UPRTE U PEVAČICU Ceca na snimanju emisje u papreno skupom stajlingu, samo torba košta 30.000 evra
Svetlana Ražnatović je na snimanje došla u crnoj odevnoj kombinaciji i privukla je veliku pažnju prisutnih
27.01.2025
BalkanOVE HITOVE SU PEVAČI NAPISALI ZA SVOJE KOLEGE: Sanja Vučić napisala Tei Tairović udarni hit
Balda Emine Jahović slučajno završila kod Jelene Rozge.
26.01.2025
BalkanCECA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠOK OBJAVE: Evo kako je reagovala na pitanje o koncertu na Ušću (VIDEO)
Pevačica se u crnoj kombinaciji pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda".
23.01.2025
Balkan"TO JE KATASTROFA..." Prve reakcije Cecinih kolega na otkazivanje koncerta na Ušću (VIDEO)
Mili, Marija i Đorđe su se dotakli i rada sa kandidatima u formatu "Zvezde Granda".
23.01.2025
BalkanOVO JE MNOGIMA PROMAKLO Detalj u Cecinim dokumentima o koncertu u Ušću šokirao njene fanove
Pevačica se bori da održi koncert na Ušću naredne godine.
23.01.2025
Balkan