"PEVAČI SU MORALI DA TRPE, A ON JE BIO PROBLEMATIČAN" Kompozitor bez dlake na jeziku o legendi srpske muzike!
Komentarišući saradnje sa raznim pevačima, kompozitor je istakao je da je zbog svog direktnog stava bio izazov za mnoge
07.04.2025
CelebrityMIROSLAV ILIĆ TUŽIO MIRJANU ANTONOVIĆ I DEVINA "On želi da vidi unuku, ali je kukavica"
Istakla je da pevač zbog supruge nema kontakt sa sinom.
09.02.2025
BalkanNOVI AMBASADOR U SAD JE ZET MIROSLAVA ILIĆA Iznenadićete se kada saznate ko ga je venčao sa ćerkom poznatog pevača
Njihova ljubavna priča započela je u kafiću, gde je Dragan odmah bio očaran Marijom
16.01.2025
BalkanKEBA PRAVO NA MIROSLAVA ILIĆA! Haos na snimanju novogodišnjeg programa (VIDEO)
Isplivao je snimak sa snimanja novogodišnjeg specijala koji okuplja sve pevače
05.01.2025
CelebrityNOĆNA PATROLA "PRVOG REDA": Pevačica sa porodicom na koncertu, folker prozvao mlađe kolege (VIDEO)
Miroslav održao dva koncerta, Đani promovisao novu pesmu.
11.12.2024
Prvi RedDNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 10. DECEMBAR Device rešavaju stare dugove, Bikove nešto čini izuzetnim, a nije lepota!
Budite otvoreni za komunikaciju i ne zaboravite da odvojite vreme za sebe
10.12.2024
HoroskopMIROSLAV ILIĆ POSTAJE POČASNI GRAĐANIN ČAČKA Samo još četiri ličnosti dobile su ovo priznanje
Miroslav Ilić dobiće nagradu na Dan grada Čačka.
29.11.2024
BalkanNIJE BIRALA REČI: Mirjana Antonović žestoko isprozivala suprugu Miroslava Ilića! "Karakter nula!"
Pobesnela zbog njene izjave na koncertu Ilde Šaulić.
06.11.2024
BalkanGeni su čudo! Vanbračni sin Miroslava Ilića snimio pesmu, poslušajte kako zvuči (VIDEO)
Majka Devina se oglasila ovim povodom
09.09.2024
BalkanMiroslav Ilić ISKRENO I BOLNO O POSLEDNJEM SUSRETU S BOROM ČORBOM: "Nisam slutio da će nas tako brzo napustiti"
"Video sam ga pre mesec i po dana na veselju, ispričali smo se, ništa mi drugačije nije izgledao nego proteklih godina"
09.09.2024
CelebrityMiroslav Ilić o Bori Đorđeviću: "RASTUŽILA me je vest da je kritično, mi smo školski drugovi"
Otkrio je kada su se poslednji put videli
28.08.2024
BalkanKompozitor Dragan Aleksandrić optužio Miroslava Ilića i njegovog menadžera za prevaru: "Uzeli su pare, a ja ni dinara"
Kompozitor ističe da nije ljut na pevača pored svega
28.08.2024
BalkanMirjana Antonović PONOVO dobila Miroslava Ilića na sudu! Pevač se žalio, ona poručila: "Prazne manipulacije!"
Još uvek nije kraj agoniji na sudu
22.02.2024
Celebrity