KAPITEN VOJVODINE ISKRENO O PODRŠCI NAVIJAČA "Od nas zavisi koliko će ljudi doći"
Fudbalski klub Vojvodina odlično je započeo novu sezonu Superlige Srbije.
14.08.2025
FudbalCRVENA ZVEZDA IMA NOVOG KAPITENA! Ljubimac Delija sa trakom na ruci debituje u derbiju!
Zasluženo novi kapiten crveno belih
19.02.2025
FudbalUMRO LEGENDARNI KAPITEN MANČESTER SITIJA Ide u istoriju sa neverovatnom sportskom pričom
Mančester siti se sa velikom tugom oprostio od svoje velike zvezde
14.01.2025
SudbineKO JE NOVI KAPITEN SRBIJE: Jović navikao na trofeje, tetovaže i dobro raspoloženje
Prvi Nišlija u dresu seniorske reprezentacije Srbije, sada i kapiten. Stefan Jović, omiljen kod saigrača, "kumara" sa Bogdanovićem.
19.11.2024
KošarkaDragović otkrio DETALJE razgovora sa NAVIJAČIMA: Nije bilo NEPRIJATNIH TONOVA, a kamoli nečeg više
Kapiten crveno-belih spušta loptu
02.11.2023
FudbalKAPITEN preuzeo ODGOVORNOST: NAJGLUPLJE sam odigrao ovaj MEČ, izgubio sam GLAVU
Kapiten Bogdan Bogdanović postigao je najviše poena 18, ali je imao očajan šut za tri poena (1/13)
01.09.2023
KošarkaDuljaj: Nisam ODLUČIO ko će da bude KAPITEN Partizana
Partizan će sutra na pripremama u Sloveniji odigrati prijateljski meč protiv Bohemijansa
05.07.2023
FudbalBorjan NE MOŽE DA VERUJE, šokiran odlukom novog trenera: NISAM TO ZASLUŽIO
Mislim da nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove telefonom i saopšti da ne računa na mene, smatra kapiten Zvezde
01.06.2023
FudbalLUKA SE VRAĆA na Marakanu da sa SVOJOM ZVEZDOM igra Ligu šampiona?
Iako je se kapiten Kristal Palasa i ranije bio želja kluba iz Ljutice Bogdana, šanse za realizaciju dogovora sada su mnogo realnije
07.04.2023
FudbalSamo ćemo ovo reći: Branko LAZIĆ - Zvezdin ČOVEK TROFEJ
Kapiten crveno-belih od 2011. godine pa do danas osvojio je čak 21 pehar!
19.02.2023
KošarkaGOL i asistencija KAPITENA Orlova: Vraćaju se i TADIĆ i Ajaks
Ajaks je trenutno treći na tabeli sa 40 bodova
05.02.2023
FudbalOno što je uspelo Branku Laziću NE MOŽE SVAKO: Odigrao 17 minuta i OBORIO REKORD EVROLIGE
Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić privukao je pažnju javnosti neslavnom statistikom
22.10.2022
KošarkaNek pokušaju ponovo: Tadić potvrdio da je napadnut
Kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije ima zavijenu ruku
11.08.2022
FudbalPešić PRECRTAO TEODOSIĆA za Evrobasket, prva REAGOVALA TEOVA JELISAVETA
Odluka selektora iznenadila sve ljubitelje košarke u Srbiji i naljutila MIloševu suprugu
08.08.2022
Košarka