VEČE NAJLEPŠIH NARODNIH PESAMA U BEOGRADU: "Prvi red" u susret koncertu "Pesmom kroz vreme"
Čak 10 vrsnih pevača naći će se na istoj sceni da naprave spektakl pred beogradskom publikom
04.03.2025
Prvi Red"KOLIKO SAM SE MUČILA, ZASLUŽILA SAM" Ova pevačica sa 30 godina vlasnica je nekretnine od pola miliona evra
Velikim radom i ulaganjem je sebi obezbedila nekretnine.
12.02.2025
Balkan"NE DOPADA MI SE KADA GRADE KARIJERU NA NEPEVANJU"! Aleksandra Mladenović žestoko oplela po koleginicama!
Istakla je da ne voli kada njen kolege pevaju na plejbek.
06.02.2025
Balkan"POSVAĐALI SMO SE" Aleksandra Mladenović otkrila zašto nije snimila duet sa Urošem Živkovićem (VIDEO)
Otkrila je i u kakvim je odnosima danas sa njim i njegovom partnerkom.
04.02.2025
Prvi Red"TREBALO JE ZAJEDNO TU PESMU DA SNIMIMO" Uroš Živković otkrio istinu o raskidu sa Aleksandrom Mladenović
Uroš Živković danas čeka dete sa drugom ženom, a sa bivšom je u prijateljskim odnosima.
30.01.2025
Balkan"MUŠKARCI LEČE FRUSTRACIJE NA SVOJIM ŽENAMA..." Aleksandru Mladenović ljubavne muke umalo koštale karijere
Kao vrlo ambiciozna mlada devojka, okrenula se karijeri
18.01.2025
BalkanNIJE MOGLA DA JOJ OVO OPROSTI: Ona je jedina koleginica koja ne govori sa Prijovićkom
Nastao je problem pre više godina, a potencijalno pomirenje je propalo
04.12.2024
BalkanGALA SLAVLJE NADICE ADEMOV ZA PRVI ROĐENDAN ĆERKE: Okupila estradu, pevači najavili nove projekte (VIDEO)
Slavilo se kasnih noćnih sati.
31.10.2024
Prvi RedPOTROŠILA I PARE I PESME: Aleksandra Mladenović se požalila: "Nisam zadovoljna kako mi je prošao album"
Govori ono što ne bi mnoge njene koleginice.
30.10.2024
BalkanRođendan poznatog frizera iz PRVOG REDA: Bilo je komentara upućenih KARLEUŠI... Evo O ČEMU se radi! (VIDEO)
Mnoge javne ličnosti su prisustvovale slavlju, bilo je zanimljivih poklona, ali i škakljivih tema...
08.10.2024
Prvi RedAleksandra Mladenović i Vanja Mijatović uhvaćene u salonu nameštaja: Otkrile HIT detalje iz njihovih domova (VIDEO)
Jedna obožava da pravi razmeštaj u stanu, druga ne zna da pegla.
14.06.2024
Prvi RedNa 30. rođendanu Aleksandre Mladenović pola estrade: Ovako su se skockali Katarina, Zorana, Andreana (VIDEO)
Gosti doneli koverte.
05.06.2024
Celebrity