IZBEGAVAJTE OVAJ DEO GRADA U ŠIROKOM LUKU Evo šta je blokirano u prestonici (FOTO)
Saobraćaj u Nemanjinoj ulici je zaustavljen, a u ulici Kneza Miloša se otežano odvija, pa ako ne morate, ne idite tuda
05.02.2025
SrbijaPRELAZNA VLADA (NI)JE REŠENJE Miroslav traži, Nevena ne da!
U Skupštinu još nije stigla ostavka premijera Miloša Vučevića, očekuje se narednih dana
04.02.2025
SrbijaKOLEGIJUM REKTORA ODBIO POZIV VUČIĆA Tvrde da dijalog nije moguć! Šta je onda rešenje?
Univerzitet u Beogradu još jednom insistira na ispunjenju studentskih zahteva od strane nadležnih institucija
04.02.2025
PolitikaVIDIMO DA VLASTI SLUŠAJU NAJVAŽNIJE SIGNALE Ovo je stav Rusije o protestima: "Srbi će uspeti da sačuvaju zemlju"
Marija Zaharova je naglasila da se ne sme se dozvoliti da u vezi sa protestima u Srbiji zavlada haos
30.01.2025
SvetPATRIJARH PORFIRIJE ZGROŽEN NASILJEM NAD STUDENTIMA: "Najveću odgovornost imaju oni koji imaju najveću moć!"
Nasilje je protivno svim hrišćanskim načelima i kao takvo je neprihvatljivo, a posebno prema našim studentima
28.01.2025
Srbija"GOSPOĐO, PRVO PRED OGLEDALO" Gaga Antonijević odbrusio Ivanki Popović: Ko je ustvari šljam?
Reditelj je govorio i o bizarnom napadu glumaca na Efraima Zurofa, čuvenog istoričara Holokausta
17.01.2025
PolitikaŠTA ZAISTA ŽELI VEĆINA STUDENATA Traže od dekana pokretanje ankete da se vidi istina
"Glavno pitanje je šta će biti sa nastavom i sa ispitnim rokovima", kazala je Margareta Smiljanić iz SKONUS-a
13.01.2025
Srbija"PROFESORI KOJI NEĆE DA PREDAJU, NEĆE VIŠE RADITI U PROSVETI" Vučević o blokadama i merama za drugo školsko polugodište
U jednoj novosadskoj gimnaziji postavljeno je “drvo srama” sa slikama profesora koji nisu podržali proteste, kaže premijer
03.01.2025
PolitikaNA PROTESTIMA SE KORISTE "BLOKADNOM KUHARICOM" Stigla potvrda: Srbiju ruše po hrvatskom receptu (FOTO)
Pošto nemaju većinu u studentskom parlamentu, oni po receptu iz "Blokadne kuharice" naprave sistem kontrole
28.12.2024
PolitikaSTUDENTI NAPALI MINISTARKU Slavica Đukić Dejanović: "Psovali su mi majku, fizički krenuli na mene..." (FOTO)
Ja sam profesor, lekar i čitav život sam sa omladinom, ali ovo nije omladina koju ja poznajem, rekla je ministarka prosvete
18.12.2024
Politika