Preminula operska pevačica Gordana Protić
Slavna je po ulogama u operi "Karmen", "Boris Godunov" , "Boemi" i druge
13.11.2023
SudbineOperska diva MARIAM BATISTELI održala koncert za pamćenje: Želim da vam PONOVO DOĐEM, sve mi se SVIĐA U BEOGRADU
Batisteli je otkrila da je želela u mladosti da bude uspešna sportistkinja, ali je ljubav prema operi i pevanju ipak ubedljivo prevagnula
26.09.2023
MuzikaPreminula srpska operska diva Milka Stojanović
Bila je dobitnica najuglednijih priznanja kod nas i u inostranstvu
02.09.2023
SudbineOPERSKA PEVAČICA Marija Jelić za Reflektor: "Andre Šenije" je divna OPERA koja nas vraća u vreme FRANCUSKE REVOLUCIJE
Pored Jelić kao Madalene, u ovoj produkciji nastupaju tenor Dario Di Vjetri, bariton Alberto Mastromarin i drugi
29.08.2023
PozorišteSanja Anastasia o ULOZI u operi "Falstaf": Kvikli je IZAZOV, drugačijaj je od svih Verdijevih likova
Operska pevačica napominje da je u "Falstafu" Verdi hteo da prevaziđe sebe i bude nešto što što nije, pod okriljem komedije
08.06.2023
PozorišteSanja KERKEZ za Tanjug Reflektor: Uloga Turandot je BOŽANSTVENA
Živimo u dualnom svetu, imamo dobro i manje dobro, belo i crno. Svetlost je ipak jača od tame - navela je Kerkez
16.05.2023
MuzikaKoju muziku sluša OPERSKA DIVA?
Imam više od 2.300 otpevanih uloga i nastupa, mogu slobodno da kažem da mi glas čuva Bog
15.11.2022
CelebrityOperska pevačica MARIJA JELIĆ pred premijerU u SNP: Pronikla sam u TRAGEDIJU TOSKE
Jelić je rekla da ima puno planova od Italije, Egipta i Argentine i "kalendar se samo uvećava", ali trenutno je potpuno predana ulozi Toske
29.10.2022
PozorišteAnđelina Džoli u ulozi Marije Kalas, čuvene OPERSKE PEVAČICE I LJUBAVNICE Aristotela Onazisa
Umetnica koju će glumiti bila je poznata po neverovatnom rasponu glasa, kao i turbulentnom ljubavnom životu
23.10.2022
Film/SerijaMarija Jelić na Ohridu izvodi opersku "poslasticu"
Operska pevačica Marija Jelić bila je gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor
19.07.2022
Muzika