KAKO AUTOBUSOM DO AERODROMA? Sada ima još jedna opcija za putnike, a stajalište je svima usput
Uvedena je još jedna linija
13.11.2024
BeogradPOŽAR U LONDONU: Gori čuvena GALERIJA, više od 100 vatrogasaca na terenu
Područje oko Somerset Hausa je sada zatvoreno za javnost dok vatra ne bude ugašena
17.08.2024
SvetJAK SUDAR U BEOGRADU NA VODI! Prednji deo automobila potpuno SMRSKAN, srča po putu ispred Galerije (VIDEO)
Na oba vozila pričinjena je velika materijalna šteta
04.06.2024
Hronika"Otići ili ostati" - nova izložba mladih umetnika koja pokreće pitanja koja muče sve ljude ove generacije!
Ovo je prva izlagačku aktivnost u 2024. godini koja je počela ciklusom „Interakcije“ odnosno projektom koji je namenjen mladim autorima
05.05.2024
ArtIZLOŽBA i predstavljanje knjige "PIJIN SVET" Džulije Pejton-Džons 3. septembra u galeriji X Vitamin
U knjizi, objavljenoj 2021. godine, autorka priča dirljivu priču o životu sa svojom trogodišnjom ćerkom Pijom tokom godinu dana
22.08.2023
ArtNovi uzbudljivi FILMSKI VIKEND u Galerija Open Air Cinema
Pod otvorenim nebom ovog vikenda sve posetioce očekuju dve sjajne filmske komedije „Opasne devojke“ i „Mlađi referent“
26.07.2023
BeogradIzložba “RITMILINIJE” Marije Nikolić u GALERIJI Doma omladine Beograda
Svečano otvaranje je 27. juna u 19h, a posetioci će moći da pogledaju izložbu do 9. jula
27.06.2023
ArtKakva DILEMA: Da li je UMETNICA uspela zato što je ULOŽILA VREME ili zato što je IZGUBILA VREME?
Svi koji žele da posete izložbu i vide Magdine radove moći će do 26. marta u Galeriji Doma omladine
11.03.2023
ArtNovak NEĆE DOČEK u Beogradu: Stvarno mislim da je SADA DOSTA, voleo bih na skijanje
Zaključio sam da nikada nisam imao veću podršku na AO, na tim krilima uspeo sam da osvojim trofej - rekao je Đoković
30.01.2023
TenisProjekat savremene grafike MEMENTO MORI u Institutu Servantes
Izložbu možete da pogledte u galeriji Institut Servantes od 18. do 27. oktobra
18.10.2022
ArtKRIVIČNA PRIJAVA za žene koje su POLILE SUPOM sliku Van Goga
Ekološke aktivistkinje organizacije "Just Stop Oil" u petak polile supom od paradajza Van Gogovo remek-delo "Suncokreti"
15.10.2022
SvetU galeriji ARTE otvorena izložba "Identiteti", PREMOŠĆEN JAZ između privatnih i muzejskih kolekcija
Izložba predstavlja radove umetnika mlađih generacija, čija su dela nastala tokom poslednjih šest decenija
25.09.2022
Art