POMENULA I KARLEUŠU Pevačica otkrila istinu o aferi sa Duškom Tošićem "Nervirala sam se..." (VIDEO)
Iva Gardijan nedavno je zapevala na proslavi Tošićevog rođendana.
31.01.2025
BalkanDUŠKO TOŠIĆ URLAO NA SNAJKU IVICE DAČIĆA: Milica je ostala u šoku, a potom je usledio nedopustiv potez!
Novinar je sve ispratio i ostao zaprepašćen...
22.01.2025
BalkanPISALO SE DA SA NJOM VARA KARLEUŠU Na tajnom slavlju Duška Tošića zapevala ova pevačica, grmi kako izgleda (VIDEO)
Fudbaler uživao u hitovima pevačice koja se druži sa Karleušom.
21.01.2025
BalkanSLAVLJE U STROGOJ TAJNOSTI Duško Tošić proslavio rođendan! Evo ko je sve lumpovao do zore uz poželjnog sportistu! (FOTO)
Kako je u pitanju jubilarni rođendan, bivši sportista obeležio je jubilej u društvu onih najbližih
20.01.2025
BalkanDUŠKO TOŠIĆ SLAVI ROĐENDAN Objava mlađe ćerke je mnoge raznežila (FOTO)
Objavila je fotogarfiju i uputila ocu čestitku povodom rođendana.
19.01.2025
Balkan"POSLALA SAM PORUKU DUŠKU, ALI..." Jelena Karleuša otkrila za "K1" u kakvim je odnosima sa bivšim mužem (VIDEO)
Pevačica promovisala parfemsku liniju u Beogradu.
26.11.2024
Prvi RedDUŠKO TOŠIĆ SE PONOVO ZALJUBIO! Ova devojka ga je potpuno promenila i pored nje želi i da se skrasi!
Novi detalji ljubavnog života bivšeg reprezentativca!
23.11.2024
BalkanPEVAČICA UDARILA NA KARLEUŠU! Pričalo se da je u TAJNOJ VEZI sa Duškom Tošićem, a sad komentariše POP DIVU!
Čeka se Jelenin odgovor na ovo!
23.11.2024
BalkanISKRENO! Jelena Karleuša otvoreno o razvodu, ali i prijateljstvu sa mladim košarkašem: "Nije mogao da mi pruži..."
Njen odnos sa Jovanovićem, otkako je priznala da ima simpatiju, intrigira javnost potpuno. Ponovo se osvrnula na njihov odnos
30.10.2024
Prvi Red