"IMAM UTISAK DA JE DEVOJČICA" Brena progovorila o Prijinoj trudnoći, evo kada je čula lepe vesti
Srećna je što će porodica biti bogatija za još jednog člana.
11.02.2025
Balkan"JAKO SAM SE UPLAŠILA ZA NJEGA" Brena otkrila šta je uradila za snimatelja nakon što je pao na nju
Pevačica je istakla da ne voli da se nekome iz njene ekipe nešto loše desi.
11.02.2025
BalkanUSPEŠNA TERAPIJA! Svi su se pitali koja je tajna brzog opravka Lepe Brene! Otkiveno šta svakodnevno pije pevačica!
Pevačica dobija vitamine koji odstranjuju slobodne radikale i štite telo od starenja, bolesti, toksina, virusa, zagađivača, zračenja
07.02.2025
BalkanLEPA BRENA STALA NA NOGE POSLE OPERACIJE Pevačica zablistala u sivom odelu "Imala sam fizikalne terapije"
Pevačica najavila veliki koncert u glavnom gradu Slovenije.
05.02.2025
BalkanLEPA BRENA POTKAČILA VESNU ZMIJANAC: "Ja znam da nemam konkurenciju u Jugoslaviji..."
Sukob Vesne Zmijanac i Lepe Brene započet je pred očima medija.
02.02.2025
BalkanPEVAČICA DOBRO NAPLATILA PRELOM NOGE: Evo koliko para je Lepa Brena dobila od osiguranja!
Zbog loma noge, pevačica je nakon koncerta odmah operisana
25.01.2025
CelebrityBRENA LEČI NOGU U TAJLANDU: Sa porodicom otišla na daleku destinaciju, isplivali svi detalji (FOTO)
Uživaju u jednom od najskupljih rizortova.
16.01.2025
Balkan"DALI SU MI LEKOVE ZA SMIRENJE" Prva ispovest Lepe Brene nakon što je slomila nogu, jedno je tera na plač
Pevačica želi da zaboravi nemili događaj sa koncerta u Zagrebu.
15.01.2025
BalkanO OVOM RAZGOVORU CECE I BRENE PRIČA CELA SRBIJA: Pogledajte i vi (VIDEO)
Ostaćete u čudu kada vidite snimak.
13.01.2025
BalkanBRENINE KOMŠIJE IZ BOSNE BEZ DLAKE NA JEZIKU Ovo je malo ko znao: "Prodala očevinu, više nema ništa"
Brena je tamo prodala očev stan, a nekretninu je od nje kupio dalji rođak
05.01.2025
CelebrityOBOŽAVALA JE: Isplivala fotografija Karleuše i Brene iz prošlog veka (FOTO)
Pogledajte kako je pop diva izgledala kao mala devojčica i ko joj je bio uzor
02.01.2025
BalkanU KOLICIMA DOŠLA NA NASTUP: Brena nakon operacije sedi na stolici i zabavlja publiku na dočeku Nove godine (VIDEO)
Regionalna zvezda održala je i govor tokom nastupa.
01.01.2025
BalkanLEPA BRENA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OPERACIJE! Nakon nastupa usledila rehabilitacija zgloba! Sve dokumentovala! (FOTO)
Muzička zvezda prekinula je niz koncerata u zagrebačkoj Areni usled nezgode na jednom od koncerata kada je na nju pao saradnik!
28.12.2024
Balkan"ŠOU MORA DA SE NASTAVI" Lepa Brena nakon što je slomila nogu vežba pred koncert za Novu godinu (FOTO)
Sin je snima dok ona vežba u dnevnom boravku.
27.12.2024
Balkan