VUČIĆ MOLI MLADE SAMO JEDNO: "Ne dozvolite da vas 15. marta iskoriste Đilas i ekipa za svoje prljave ciljeve"
U subotu će biti počinjena najteža dela protiv Srbije. Ali, sve ćemo nasilnike pohapsiti i dobiće zasluženu dugogodišnju robiju!
10.03.2025
Politika"IMAMO JEDNU SRBIJU I NIKADA JE NEĆE OTETI" Vučić mladima poslao jake savete: Učite - da biste uspeli u životu! (VIDEO)
Predsednik Aleksandar Vučić obratio se mladima na tribini "Budućnost a ne prošlost" u Sava Centru
25.12.2024
PolitikaDODIK OŠTRO O BLOKADAMA "Najštetnije su za mlade i zato pokažite zrelost i odgovornost"
Predsednik RS je poručio da je mladima Srbije potrebna stabilna i jaka država.
24.12.2024
PolitikaKLUBOVI, KAFANE, PUTOVANJA...Pitali smo mlade u Srbiji gde će provesti doček Nove godine
Toliko je različitih opcija za dobar provod, a mi smo hteli da saznamo koja je najpopularnija među mladima.
21.12.2024
Nova godinaSTUDENTI NAPALI MINISTARKU Slavica Đukić Dejanović: "Psovali su mi majku, fizički krenuli na mene..." (FOTO)
Ja sam profesor, lekar i čitav život sam sa omladinom, ali ovo nije omladina koju ja poznajem, rekla je ministarka prosvete
18.12.2024
PolitikaPOSEBAN PROGRAM STAMBENIH KREDITA ZA MLADE: Učešće 2.250 evra, e evo kolika će biti rata
Fantastične vesti za one koji planiraju da kupe stan
11.12.2024
ČuvarkućaBRUTALNE REGRUTACIJE NA ULICAMA UKRAJINE: Društvene mreže bruje od snimaka muškaraca koji zapomažu (VIDEO)
Muškarci u Ukrajini izbegavaju sva mesta na kojima mogu da ih uhvate, čak i gradski prevoz.
06.12.2024
Reportaža"ZAŠTO BIH MESEČNO BACAO STOTINE EVRA!" Mladi u Srbiji radije ostaju kod roditelja, a ovo su razlozi
Smatra se da u Srbiji mladi se sve češće odlučiju da se ne sele dalje od kućnog praga
07.11.2024
Porodica i DecaOPASNE POSLEDICE PO NAŠU DECU: SRBIJA PRVA U REGIONU po broju kozumenata ENERGETSKIH NAPITAKA!
Najviše ih koriste mlade osobe kako bi se lakše nosile navodno, sa stresom i umorom
25.10.2024
VestiNiko ne sme da POMISLI da vodi partiju po svojoj želji: Ana Grozdanović pružila podršku Ivici Dačiću!
Ona se oglasila i u ime socijalističke omladine, ne samo u svoje ime
23.10.2024
SrbijaŠta je "ružičasti kokain"? Koktel droge pronađen u organizmu preminulog Lijama Pejna širi se Evropom
Zdravstveni zvaničnici izrazili su zabrinutost zbog širenja novog koktela droge koji je povezan sa smrću pop zvezde Lijama Pejna
23.10.2024
VestiHusein Memić: Mladi u Vranju dobijaju omladinski centar!
On je dodao da veruje da će krajem meseca u Subotici i Somboru biti otvoreni novi omladinski centri
12.08.2024
SrbijaPUTIN POSLAO PORUKU MLADIMA ŠIROM SVETA: Od ovih reči ćemo se svi dobro ZAMISLITI
On je ukazao na značaj jednakosti i pravdu, tradicije jake porodice i uzajamnog pomaganja, služenja otadžbini i osećanja odgovornosti
02.03.2024
SvetStiže novac! Danas počinje isplata: Evo ko je sve na spisku
Ministarstvo prosvete obavestilo je učenike srednjih škola, stipendiste i korisnike kredita, da je danas počela isplata
28.12.2023
Srbija