Nikola Rakočević za "Prvi red" o svojoj monodrami: Otkrio koliko je teško biti u isto vreme i GLUMAC i REDITELJ (VIDEO)
Ovo je njegov rediteljski prvenac.
09.07.2024
Prvi RedGlumac Džek Dimić: U UŽEM sam krugu za jednog od ZLIKOVACA u novom DŽEJMSU BONDU
Njega očekuje početak snimanja serije "Nobelovac" o književniku Ivi Andriću u kojoj će igrati istroijsku ličnost Nenada Jovanovića
18.09.2023
Film/SerijaIzvođenje MONODRAME "Nenapisana pisma" povodom 150 godina od ROĐENJA slikarke Nedežde PETROVIĆ
Književnica Milkica Miletić oživela je lik Nadežde Petrović koji je za scenu adaptirala i režirala Nataša Radulović
16.06.2023
PozorišteIzabela Roselini BLISTALA U MONODRAMI "Darvinov osmeh" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu
Autorka je glumila razne životinje, ukazujući da se kontinuitet ljudskih i životinjskih odnosa može otkrivati i kroz izražavanje emocija
22.05.2023
PozorišteSlavna IZABELA ROSELINI u Beogradu: U poznim godinama imam NOVU KARIJERU
Uvek volim da se pohvalim da sam ćerka divnih i slavnih ljudi i umetnika, kaže ćerka Ingrid Bergman i Roberta Roselinija
21.05.2023
PozorišteMONODRAMA"Darvinov osmeh" IZABELE ROSELINI 21. maja u Jugoslovenskom dramskom pozorištu
Američko-italijanska glumica široj javnosti poznata je po filmovima "Plavi somot" i "Smrt joj lepo stoji"
10.05.2023
PozorišteMONODRAMA “Ja sam pas… i zovem se Salvatore” u KC GRAD
Predstava je rađena po istoimenom tekstu mostarskog pisca Veselina Gatala
06.05.2023
PozorišteMonodrama "Vetar i zastave" PREMIJERNO IZVEDENA na velikoj sceni DK Čačak
Izuzetnu autorsku ekipu predvode pisac Dejan Stojiljković i glumac Nikola Šurbanović u ulozi Tanaska Rajića
19.11.2022
Pozorište"Nenapisana pisma" inspirisana su SLOJEVITOM LIČNOŠĆU Nadežde Petrović
Monodrama je premijerno izvedena pred čačanskom publikom u znak obeležavanja 148. rođendana naše najveće slikarke Nadežde Petrović
13.10.2022
Pozorište