IZUZETNO ME JE POTRESLA VEST O AVIONSKOJ NESREĆI Vučić izjavio saučešće Južnoj Koreji
Najmanje 151 osoba poginula je jutros u Južnoj Koreji kada je putnički avion Boing 737-800 na međunarodnom aerodromu Muan udario u zid
29.12.2024
PolitikaPUTIN POZVAO TOKAJEVA Izjavio saučešće zbog 38 žrtava, pa sklopili dogovor
I dalje nije sigurno jesu li Rusi odgovorni za pad aviona.
28.12.2024
Svet"NIJE SMELO DA SE PONOVI NIGDE" Majka Andrije Čikića ubijenog u Ribnikaru uputila potresnu poruku roditeljima u Zagrebu
Uputila je reči podrške roditeljima dece...
20.12.2024
HronikaGUGL MAPA ODVELA TROJE LJUDI U SMRT Pratili navigaciju pa sleteli sa nedovršenog mosta (VIDEO)
Posle ovog incidenta postavlja se pitanje može li navigacijska aplikacija biti odgovorna ako korisnik doživi nesreću
29.11.2024
SvetU NAJTEŽIM VREMENIMA PO SRBIJU, PALMA SE NIJE SKRIVAO: Predsednik Vučić uputio saučešće povodom smrti Dragana Markovića
Njegov sjajan duh i brojni nastupi u javnosti i skupštinskim debatama, pamtiće mnoge generacije u Srbiji
22.11.2024
PolitikaPARAĆIN ZAVIJEN U CRNO! Uplakani građani opraštaju se od Anje (24) uz sveće, cveće i potresne poruke (FOTO)
Mesto joj je među herojima, neka nas njen odlazak podseti da je sve prolazno i nesigurno i da je samo važno da budemo ljudi
18.11.2024
SudbinePOZNATI IZJAVLJUJU SAUČEŠĆE ŽELJKU MITROVIĆU! "Imala sam tu čast i sreću da poznajem teta Milku..." (FOTO)
Željko Mitrović obavestio je javnost da je tokom noći, u 85. godini života, preminula njegova majka, Milka Mitrović.
16.11.2024
Sudbine"DELIMO VAŠU BOL!" Vučić primio saučešće od predsednika Kazahstana povodom tragedije u Novom Sadu
U petak se obrušila nadstrešnica na staroj zgradi Železničke stanice u Novom Sadu
02.11.2024
SrbijaGRAĐANI RUSIJE DELE TUGU BRATSKOG SRPSKOG NARODA: Putin uputio saučešće Srbiji zbog tragedije u Novom Sadu!
Danas je Dan žalosti u celoj Srbiji
02.11.2024
SvetANA BRNABIĆ: Iskreno saučešće svim porodicama preminulih u nezapamćenoj tragediji
Poginulo je najmanje 16 osoba
01.11.2024
PolitikaCELA SRBIJA JE ZANEMELA: Vučić izrazio saučešće porodicama poginulih
On je posebno zahvalio spasiocima, ljudima koji su se borili, mučili ceo dan
01.11.2024
PolitikaVIKTOR ORBAN IZRAZIO SAUČEŠĆE: Naše misli i molitve su uz porodice žrtava
U urušavanju nadstrešnice na železničkoj stanici u Novom Sadu poginulo je najmanje 13 osoba
01.11.2024
HronikaVUČIĆ uputio telegram SAUČEŠĆA povodom smrti Jehude Bauera: "Imao sam čast da mu dodelim Zlatnu medalju za zasluge"
Istaknuti izraelski istoričar, profesor Hebrejskog univerziteta u Jerusalimu, Jehuda Bauer preminuo je juče u 99. godini
19.10.2024
SrbijaAleksandar Vučić i Ivica Dačić izrazili SAUČEŠĆE porodici PREMINULE GLUMICE: Pamtiće je po emociji, talentu...
Radmila Živković preminula je danas u 72. godini života u Beogradu.
20.09.2024
SrbijaNE TREBA REĆI "PRIMI MOJE SAUČEŠĆE" Otac Predrag objasnio kako pravilno treba da se obratimo OŽALOŠĆENIMA
Na način na koji je objasnio izražava se veća empatija i pružaju prave reči utehe
07.09.2024
VERA I TRADICIJAVUČIĆ o Radi Đuričin: Sa tugom sam primio vest o smrti jedne od poslednjih GLUMAČKIH HEROINA!
Njen umetnički pečat će se pamtiti, napisao je predsednik na
04.09.2024
PozorišteMinistar Dačić uputio SAUČEŠĆE povodom smrti PAVIĆA: "O Sinišinom stvaralaštvu se govori sa poštovanjem i divljenjem"
Pisao je scenarija za neke od najpoznatijih domaćih serija, poput "Vrućeg vetra" ili "Pozorišta u kući".
16.08.2024
SrbijaDA SRCE PREPUKNE: Pogledajte kako na DRUŠTVENIM MREŽAMA dele uspomene na ubijenog NIKOLU KRSMANOVIĆA
U jednom videu objavljenom na TikToku, Nikola se prikazuje kako se igra sa psom Ajom
24.07.2024
HronikaHRVATSKA U ŠOKU zbog nezapamćenog zločina! Milanović izjavio SAUČEŠĆE porodicama ubijenih u Daruvaru (VIDEO)
Na višestruko ubistvo je reagovao i ministar policije Hrvatske Davor Božinović i istakao da je reč o bezumnom činu nasilja
22.07.2024
Region