PATRIJARH PORFIRIJE UTUČEN "Izgubili smo velikog i voljenog arhiepiskopa"
Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije uputio je večeras saučešće povodom smrti Arhiepiskopa Tirane, Drača i sve Albanije
25.01.2025
SrbijaSA TUGOM SAM PRIMIO VEST: Predsednik Vučić o smrti košarkaške legende, Dražena Dalipagića!
Dalipagić je bio jedan od najuspešnijih košarkaša ikada u istoriji naše zemlje
25.01.2025
KošarkaVUČEVIĆ POSLAO PORUKU PORODICAMA STRADALIH U POŽARU "Duboko saosećam sa bolom zbog izgubljenih života"
Požar u kome je živote izgublo najmanje 66 ljudi izbio je oko 3.30 u restoranu na 12. spratu Grand Kartal hotela u zimovalištu Kartalkaja
21.01.2025
PolitikaSA TUGOM I NEVERICOM SAM PRIMIO VEST Vučić uputio najdublje saučešće žrtvama požara i narodu Turske
Naše misli su sa vama u ovim teškim trenucima, naveo je Vučić
21.01.2025
PolitikaROĐENDANSKE ČESTITKE SE PRETVORILE U IZJAVE SAUČEŠĆA Ovo je poslednja objava brutalno ubijenog Aleksandra sa Pala
Za ubistvo Aleksandra Tomića osumnjičen je Ivan Divljan, a kako se navodi, on je, navodno, ubijenom dugovao novac
15.01.2025
RegionSELAKOVIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI MILORADA MILINKOVIĆA "U najdubljem mraku je palio svetlost"
Poručio je da će Milinković živeti večno u srcima svih koji su imali privilegiju da mu budu savremenici.
07.01.2025
BalkanHVALA TI ZA TVOJE ZNANJE I DOBRU ENERGIJU Predsednik Vučić oprostio se od Milorada Milinkovića ovim emotivnim rečima
Izražavam duboko saučešće porodici, prijateljima, kolegama i poštovaocima dela Milorada Milinkovića. Počivaj u miru - navodi se u saučešću
07.01.2025
PolitikaIZUZETNO ME JE POTRESLA VEST O AVIONSKOJ NESREĆI Vučić izjavio saučešće Južnoj Koreji
Najmanje 151 osoba poginula je jutros u Južnoj Koreji kada je putnički avion Boing 737-800 na međunarodnom aerodromu Muan udario u zid
29.12.2024
PolitikaPUTIN POZVAO TOKAJEVA Izjavio saučešće zbog 38 žrtava, pa sklopili dogovor
I dalje nije sigurno jesu li Rusi odgovorni za pad aviona.
28.12.2024
Svet