Sport > Time Out

MUNDIJAL kuca na vrata, a SERGEJ postao TATA!

Srpski reprezentativac preko Instagrama otkrio i ime deteta

Izvor: K1info

17/11/2022 > 16:22

podeli vest:

MUNDIJAL kuca na vrata, a SERGEJ postao TATA!
Foto: Printscreen Facebook/FSS


Ako su lepe vesti najava lepog učešća Orlova na Svetskm prvenstvu u Kataru - onda bolje nije moglo - Sergej Milinković Savić i njegova verenica Natalija Ilić postali su roditelji male Irine!

Dakle, samo tri dana pred početak Mundijala, a nedelju dana pred prvu utakmicu Srbije u Kataru, protiv Brazila 24. novembra, SMS se oglasio na Instagramu i objavio: "Irina je u kući", uz emotikone srca za svoju partnerku i uskoro suprugu Nataliju.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

Ona se, inače, porodila danas u Novom Sadu, a Sergeja je najlepša vest pronašla u kampu reprezentacije u Manami, koja se trenutno priprema za meč protiv Bahreina. Natalija i Sergej su već više godina u vezi, a posle veridbe, koja je upriličena ovog maja, planirana je i velika svadba.

A da samo dodamo, kad je reč o lepim vestima, da je juče rođendan, uz tortu iznenađenja, proslavio Nemanja Gudelj, pa da samo poželimo da Orlovi nastave da se raduju i kako Mundijal bude odmicao. No, dok SP ne počne, da "odjavimo" vest o Srgeju fotografijom tradicionalnog izgleda srpskog oca po dobijanju deteta - čoveka iscepane majice i blaženog osmeha.

 

 

 

 

Ostavite komentar