Sport > Time Out

Nikada viđeni ARHIVSKI SNIMCI I NEISPRIČANE PRIČE o životu Dejvida Bekama

Oskarovac Fišer Stivens snima dokumentarnu seriju u produkciji Netfliksa o jednom od najpopularnijih sportista na planeti

Autor: K1/Tanjug

15/07/2022 > 10:16

podeli vest:

Nikada viđeni ARHIVSKI SNIMCI I NEISPRIČANE PRIČE o životu Dejvida Bekama
Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth


Dokumentarna serija o Dejvidu Bekamu, koju snima Netfliks, sadržaće mešavinu nikada viđenih ličnih arhivskih snimaka iz poslednjih 40 godina bivšeg kapitena engleske fudbalske reprezentacije, kao i intervjue sa prijateljima, porodicom i ličnostima iz sveta fudbala koji su bili deo njegove karijere, objavili su mediji u Engleskoj.

Otkriveno je da će serija u više nastavaka istražiti Bekamove skromne početke u istočnom Londonu, kao i njegov talenat ali i odlučnost zbog kojih je postao jedan od najprepoznatljivijih i najpopularnijih sportista na planeti.

Seriju će režirati i producirati dobitnik Oskara Fišer Stivens, zajedno sa Emijem nagrađenim producentom Džonom Batsekom.

Dejvid (47) je na Instagramu objavio da je uzbuđen zbog serije:

"Uzbuđen sam što mogu da potvrdim da u partnerstvu sa Netfliksom radim na dokumentarnoj seriji o mom životu i karijeri. Serija će sadržati neviđenu arhivu, neispričane priče, kao i intervjue sa ljudima koji su bili deo mog putovanja."

 

 

Dejvid Bekam jer imao izuzetno uspešnu fudbalsku karijeru tokom koje je nastupao i za Mančester junajted i Real Madrid. Odigrao je 115 utakmica za Englesku, dok ga je potom brak sa pevačicom sastava Spice Girls Viktorijom Bekam održao godinama u centru pažnje svetske javnosti.

Ostavite komentar