Sport > Time Out

Na vrh BRDA vrba MRDA, a mrda i NOVAK ĐOKOVIĆ: Ovakav TRENING niste videli

Naš teniser i njegov fizioterapeut odradili neobičan trening u Parizu

Izvor: K1info

31/10/2022 > 22:47

podeli vest:

Na vrh BRDA vrba MRDA, a mrda i NOVAK ĐOKOVIĆ: Ovakav TRENING niste videli
Foto: Tanjug/Sava Radovanović


Najbolji srpski teniser Novak Đoković sutra protiv Amerikanca Maksima Kresija, u drugom kolu mastersa u Parizu, kreće u odbranu titule osvojene prošle godine u Gradu svetlosti.

Đoković je, kao što je poznato, bio slobodan u prvom kolu, pa je, dok je većina tenisera ulazila u formu na mečevima, on sa svojim fizioterapeutom Ulisesom Badijem smislio nešto neobičniji način za sticanje kondicije. I to kakav način!

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak Noleta koji trčkara uz neko brdašce u Parizu, zajedno sa Badijem, ali i jedan i drugi to rade - bosonogi! Pri tome, na snimcima možete da vidite da je brdo izuzetno strmo, pa je pitanje zašto je fizioterapeut uopšte i dozvolio Đokoviću da trči bez obuće, kad šansa da se oklizne, padne i skrotrlja - a samim tim i povredi - uopšte nije bila mala.

Bilo kako bilo, njih dvojica su se kao dva razdragana dečaka trkali, a Novak je čak želeo da se spusti u podnožje kotrljajući se. Ipak, Badi izgleda nije bio oduševljen tom idejom, pa su se ipak polunormalno spustili s brda, sve vreme se smejući. I eto, sad bismo onu našu brzalicu - na vrh brda vrba mrda - mogli i da dopunimo: a mrda i Novak Đoković. I to uspešno.

 

 

Ostavite komentar