Sport > Time Out

USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE! Šarenac se javno IZVINIO GROBARIMA zbog izjave u prenosu

Kada je Balša Koprivica ušao na teren Šarenac je u prenosu rekao nešto što je zasmetalo navijačima crno-belih

Izvor: K1info/mondo.rs

Autor: Kristina Jokić

24/02/2024 > 12:59

podeli vest:

USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE! Šarenac se javno IZVINIO GROBARIMA zbog izjave u prenosu
Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija


Košarkaši Srbije pobedili su Finsku u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Pioniru, jedan od aktera tog meča bio je Balša Koprivica. Sin čuvenog Slaviše Koprivice, osvajača Evrolige sa Partizanom 1992. godine. Kada je ušao u igru poznati komentator Slobodan Šarenac je u prenosu rekao nešto što je zasmetalo navijačima crno-belih.

Izgovorio je tom prilikom da je "Partizan 1992. godine osvojio Kup Evropskih šampiona." Nije rekao reč "Evroliga", pa su se zbog toga oglasili navijači na društvenim mrežama i to su mu zamerili. Pročitao je i on sam sve te komentare, pa je odlučio da se oglasi na Tviteru i da stavi tačku na bilo kakve "teorije zavere" kako je i sam napisao.

- Prigovori što sam pogrešio i rekao da je Partizan osvojio KEŠ 1992. godine, a ne Evroligu, svi usvojeni. Moja greška! Nenamerno. Ispravka ide u sledećem prenosu koji budem radio. Nisam ni znao da se oko toga vodi rasprava ovih dana. I opet, nema veze sa Partizanom i Crvenom zvezdom, već je moja greška - napisao je Šarenac.

Bilo je dosta komentara ispod te objave, neki su mu oprostili, neki mu i dalje zameraju što je to rekao. "Nisam ni znao da je to aktuelno ovih dana, zaista", "Teorije zavere na drugu stranu", bili su neki od odgovora na komentare korisnika Tvitera.

Podsećanja radi, Partizan je titulu osvojio 1992. godine kada je u finalu pobedio Huventud čuvenom trojkom Aleksandra Đorđevića. Kao asistent za taj koš vodi se upravo Slaviša Koprivica. Tog 16. aprila je srpski tim ušao u istoriju, a Sale je dao koš koji se i dan dana prepričava.

Ostavite komentar