Sport > Time Out

PALA TEŠKA PROZIVKA: Najbolja slovenačka šahistkinja srećna što se "IZ BEOGRADA VRATILA U CIVILIZACIJU"

Posebnu "pažnju" lepa Slovenka posvetila je toaletima na beogradskoj autobiskoj stanici

Izvor: K1info/telegraf.rs

23/10/2023 > 10:03

podeli vest:

PALA TEŠKA PROZIVKA: Najbolja slovenačka šahistkinja srećna što se "IZ BEOGRADA VRATILA U CIVILIZACIJU"
Foto: wikipedia.org


Najbolja slovenačka šahistkinja Laura Unuk isprozivala je Srbiju i Beograd, kao i Albaniju, nakon što se vratila u domovinu posle turnira!

Laura je nekadašnja juniorska svetska šampionka u šahu, a na društvenim mrežama nije štedela reči na račun Srbije. Pogotovo toaleta s kojim se susrela u Beogradu.

- Posle devet dana u Albaniji i 12 dana u Srbiji, veoma sam srećna što sam se vratila u civilizaciju u Sloveniju. Preživela sam nekoliko virusa i 18 izazovnih mečeva, ali najveća zagonetka su mi bili ovi toaleti na beogradskoj autobuskoj stanici koje još uvek ne znam da koristim - napisala je ona na Instagramu.

Foto: screenshot Instagram/lorci49

 

Laura, inače, ima 23 godine i nosi titulu ženskog velemajstora i međunarodnog majstora. Tokom karijere osvojila je sijaset medalja, a učestvovala je i na šahovskim Olimpijskim igrama za žene.

Foto: Instagram printscreen/Lorci49

 

Student je biohemije, a o šahu je svojevremeno govorila:

- Šah je moj hobi, nešto što vilim i želim tim da se bavim profesonalno. Ne mogu da živim bez šaha. Odlučila sam da idem na fakultet jer želim da se obrazujem, da nešto naučim - istakla je Laura svojevremeno u jednom intervjuu.

Ostavite komentar