Sport > Time Out

Objavljen NOVI snimak NIKOLE boema: Jokića i Gordona POGODILI zvuci TRUBE kao nikad

Najbolji košarkaš sveta u zanosu sluša limeni orkestar uz saigrača iz Denvera

Izvor: K1info

28/08/2023 > 09:01

podeli vest:

Objavljen NOVI snimak NIKOLE boema: Jokića i Gordona POGODILI zvuci TRUBE kao nikad
Foto: Printscreen/X/Harrison Wind


Kafana je moja sudbina, a ne košarka... Možda će neko nekad ovo da nadogradi, da napiše stihove, pa čak i komponuje pesmu - zna se sigurno ko bi uz nju igrao i pevao - Nikola Jokić.

I tako, dok reprezentativci Srbije danas čekaju nov okršaj na Svetskom prvenstvu u Manili, protiv Portorika, na svetlo dana izlaze novi igračko-trubački podvizi najboljeg košarkaša planete, gorepomenutog Jokića, koji uz saigrača iz Denver Nagetsa Arona Gordona, uživa uz limeni orkestar.

Pošto je Gordon posle Srbije otišao u Kinu, očito je da je snimak koji je pred vama nastao ranije, ne baš sinoć kada je objavljen - pretpostavlja se možda pre desetak dana.

Na snimku koji je podelio i Harison Vind, novinar koji prati Denver, vidi se kako Gordon grli Jokića, možda čak i pokušava da ga natera da igra, ali stameni Nikola nije dozvolio da ga bilo ko omete u zanosu.

Bilo kako bilo, vi ste sada mogli da pogledate kako zvezde Nagetsa uživaju uz trubače, a od 14 časova možete da vidite i Orlove u meču Svetskog prvenstva protiv Portorika. Nadamo se da oni neće pevati: "Ostaće pesma i uspomena na Nikolu boema", već da će se Jokić ponekad i pridružiti reprezentaciji i braniti boje Srbije...

 

Ostavite komentar