Sport > Time Out

BOGDAN nije bio na proslavi košarkaša, primio tužne vesti

Posle balkona šampiona, slavlje je nastavljeno u restoranu Ušće Nacionalna klasa gde su im se pridružile brojne poznate ličnosti

Izvor: K1info/telegraf.rs

13/09/2023 > 10:03

podeli vest:

BOGDAN nije bio na proslavi košarkaša, primio tužne vesti
Foto: ATA Images


Košarkaška reprezentacija Srbije je nakon velikog uspeha i srebrne medalje osvojene u Manili na Mundobasketu doputovala nazad u Srbiju i već od sletanja je bilo jasno da je narod oduševljen izdanjem izabranika Svetislava Pešića.

Doček na aerodromu, potom i izlazak na čuveni balkon, zajedno sa basketašima i Novakom Đokovićem, izazvali su mnoštvo emocija kako kod prisutnih i ljudi kraj malih ekrana tako i kod samih sportista.

Slavlje je nastavljeno u restoranu Ušće Nacionalna klasa gde su im se pridružile brojne poznate ličnosti, pevači,  kao i kolege iz reprezentacije Nikola Jokić, Vasilije Micić, Nemanja Nedović...

Bilo je primetno da na poslednji čin slavlja nije otišao kapiten Orlova i najbolji igrač sa šampionata Bogdan Bogdanović. 

Nekoliko sati pre dočeka on je saznao da je njegov ujak preminuo i to je razlog zbog čega se on nije priključio svojim saigračima. Vrlo jasan i razumljiv Bogdanov potez, koji će se ubrzo, baš kao i njegovi saigrači, priključiti svom klubu uoči starta nove sezone.

Ostavite komentar