Sport > Time Out

MOŽE I OVAKO: Žena Danila MEDVEDEVA na finale US opena došla u TRENERCI i BEZ šminke

Darija Medvedeva privukla je pažnju mnogih. Obično su oči uprte u skupe toalete iz publike, ali ovoga puta - to je bilo zbog obične trenerke

Autor: K1info/superžena

12/09/2023 > 08:34

podeli vest:

MOŽE I OVAKO: Žena Danila MEDVEDEVA na finale US opena došla u TRENERCI i BEZ šminke
Foto: Printscreen/X


Novak Đoković ispisao je istoriju. Osvojio je četvrtu titulu na US openu, a mnogobrojni fanovi ovog sporta ne prestaju da komentarišu trijumf našeg tenisera, ali i suprugu ruskog tenisera Danila Medvedeva.

Tokom meča između Novaka i Danila, Darija Medvedev je bila predmet pažnje svetskih medija. Darija nije bila raspoložena tokom meča, a Medvedev je u obraćanju nakon finala napomenuo da im je juče bila godišnjica i da je želeo da suprugu obraduje pobedom, ali se taj scenario nije ostvario. 

Takođe, dosta komentara u vezi sa ženom ruskog tenisera osvanulo je na društvenim mrežama, i uglavnom komentarišu njen način oblačenja i većinom su komentari pozitivni. 

Ko je, zapravo, Darija Medvedev?

Darija se bavila tenisom, a onda se posvetila glumi i modelingu. Poznata je i kao influenserka. Darija je šest godina starija od supruga i Danilu je velika podrška u životu. 

- Ona je jedan od najvažnijih članova mog tima, zahvaljujući njoj postao sam mnogo samouvereniji, uvek kažem da je trenutak kada sam je zaprosio, trenutak kada je sve krenulo bolje za mene - rekao je teniser jednom prilikom.

Ostavite komentar