Sport > Time Out

Dok ORLOVI igraju TAJNE mečeve, JOKIĆ SE NE KRIJE: Nikola POKAZAO kako peva PESMU "Zabranjenog pušenja"

Da li su stihovi "u lošoj formi sam" pokazatelj trenutnog košarkaškog raspoloženja MVP igrača NBA finala?

Izvor: K1info/kurir.rs

04/08/2023 > 16:52

podeli vest:

Dok ORLOVI igraju TAJNE mečeve, JOKIĆ SE NE KRIJE: Nikola POKAZAO kako peva PESMU "Zabranjenog pušenja"
Foto: Starsport


Dok reprezentacija Srbije bez njega igra tajne mečeve bez prisustva publike i medija - kao pre nekoliko dana protiv Bosne i Hercegovine, Nikola Jokić se ne krije.

On je otkazao učešće na Mundobasketu i ovog leta je na odmoru. Nakon regate na Drini na kojoj se zabavljao, kupovine piva u Goraždu, konjskih trka u Somboru i proslave pobede njegovog konja sada je opet zapevao.

Jokić je ove godine imao sjajnu sezonu u Americi sa Denver Nagetsima i uspeo je da sa ovim timom osvoji prvu titulu u istoriji kluba. Posle duge sezone odlučio je da po četvrti put u karijeri odbije poziv nacionalnog tima, a sada je snimljen jako dobro raspoložen.

On je izašao na binu i zapevao pesmu "Zabranjenog pušenja" i to hit "Fikreta", a zajedno sa pevačem je na bini pevao stihove "u lošoj formi sam, zato ne želim da budeš tu kraj mene, prošetaj!".

Jokićev odmor se nastavlja, a nastavljaju se i pripreme našeg nacionalnog tima za Mundobasket na kome, nažalost, zbog otkaza i povreda neće biti mnogo igrača na koje je selektor Pešić računao.

 

 

Ostavite komentar