Sport > Time Out

Kakav SPORT, ovde se ZGRĆU PARE! Najlepša odbojkašica na SAJTU ZA ODRASLE zarađuje 50 puta više

A jedan od najboljih fudbalera sveta, Brazilac Nejmar, joj je slao nepristojne ponude

Izvor: K1info/kurir.rs

05/08/2023 > 22:24

podeli vest:

Kakav SPORT, ovde se ZGRĆU PARE! Najlepša odbojkašica na SAJTU ZA ODRASLE zarađuje 50 puta više
Foto: Instagram Printscreen/keyalves


Prema mišljenju mnogih, dve sestre Kejla i Kejt Alves iz Brazila su najlepše odbojkašice na svetu.

Međutim, jedna od njih odlučila je da to iskoristi. Kejla se našla u centru pažnje brazilskih medija kada su u javnost isplivale njene golišave fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Key (@keyalves)

Ona je odlučila da pored karijere sportiskinje dodatno zaradi prikazujući svoje prokovativne fotografije na poznatom sajtu za odrasle OnlyFans.

Novac je glavni razlog zašto se odlučila na ovaj korak. Po njenim rečima, na popularnom sajtu mesečno zaradi čak 50 puta više nego što joj je plata u odbojkaškom klubu za koji igra.

- Ulazim u treću godinu u profesionalnom odbojkaškom timu i smatram se profesionalnom sportistkinjom, ali stvari izvan terena su počele da napreduju, pa sam počela obraćati malo više pažnje i na tu sporednu karijeru. Hteli mi to ili ne, to je danas moj najveći prihod. Na digitalnim platformama zarađujem 50 puta više nego od odbojke, a na OnlyFansu i više jer je mesečna cena od 16 evra fiksna - reklam je Kejla.

Ova Brazilka igra na poziciji libera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Key (@keyalves)

- Moja ekipa me podržava, iako nisu sve saigračice baš srećne zbog toga. Ali neke od njih su pokazale pravo lice i bar znam ko mi je prijatelj. Očito je nekima krivo što zarađujem dosta više od njih. Međutim, u klubu znaju da ne radim ništa što šteti imidžu kluba i našem timu. Rekla sam im kakva je to platforma zapravo i mnogi su imali pogrešna mišljenja o sajtu - rekla je ona. 

Kejlu na Instagramu prati preko 12 miliona ljudi, a njenu sestru Kejt "samo" preko tri miliona. Kejla je nedavno otkrila da je jedan od najboljih fudbalera sveta, Brazilac Nejmar, slao nepristojne ponude.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Key (@keyalves)

- Razgovarao je sa mojom sestrom pre nego što je započela vezu. Posle toga je počela da izlazi sa nekim i on je prestao. Šta je potom uradio? Poslao je meni poruku, kao da mi nismo razgovarali o njemu - rekla je ona i dodala:

- Znate li šta je rekao? Ko zna, možda završim s obe. Sestra Kejti ja razgovaramo o svemu. Zar je stvarno mislio da to neću pomenuti? Da joj nije poslao poruku, da se javio samo meni, već bih bila u Parizu.

 

Ostavite komentar