Sport > Time Out

Policija reagovala, POVUČEN NAJLUĐI OGLAS preprodavca iz Banjaluke: Nudio karte za Srpska Open, a "NA POKLON" GOLF 7

Nepoznati vlasnik dve karte za mečeve prvog ATP turnria u Banjaluci postao hit na mrežema jer je uz ulaznice prodavao i golfa 7

Autor: K1info/srpskainfo

06/04/2023 > 07:22

podeli vest:

Policija reagovala, POVUČEN NAJLUĐI OGLAS preprodavca iz Banjaluke: Nudio karte za Srpska Open, a "NA POKLON" GOLF 7
Foto: screenshot OLX.ba


Velika pomama je, očito, zavladala među poklonicima tenisa i Novaka Đokovića u Banjaluci gde će uskoro biti održan prvi ATP turnir visokog ranga na kojem će prva zvezda biti naš velikan ali i nekolicina svetski poznatih igrača. 

Ulaznice za ovaj spektakl puštene su u prodaju u ponedeljak, a istog dana su se pojavili prvi oglasi u kojima se nude karte po mnogo većim cenama.

U sredu je čak policija izadala saopštenje da je locirala pet preprodavaca ulaznica, a zanimljivo, nešto pre toga, a i posle toga počeli su da nestaju oglasi, prenosi Srpskainfo.

Tako je izbrisan i oglas u kojem se za 19.000 KM nude karte i gratis "golf 7". Da li je to nepoznata osoba uradila zbog činjenice da bi bio na tragu policije ili je ipak uspeo da proda ovaj neobičan "paket" ponuđačima, nije poznato, tek ovaj zaista neobičan oglas se više ne može pronaći u onlajn prostoru.

Srećom, internet pamti sve, pa možete videti kakav je prateći tekst, uz ponudu, priložio nepoznati preprodavac.

Foto: screenshot OLX.ba

 

- Želite da gledate najboljeg tenisera u istoriji, a da na turnir dođete Golfom 7 koji ima panorama krov? Na prodaju dve karte za treći dan turnira Srpska Open. Uz kupovinu karata na poklon dobijate vozilo Volkswagen Golf 7, 1.6, 77kw, 2013 godina. Auto uvezen iz Nemačke pre tri godine, redovno održavan u ovlašćenom servisu, odrađen veliki i mali servis. Poseduje servisnu knjigu i dva ključa. Originalna kilometraža što se može proveriti u ovlašćenom servisu gde je i servisiran. Auto bez ikakvih dodatnih ulaganja. Poseduje i panorama krov, zeder, zimske gume kupljene nove početkom prošle sezone (Michelin) i letnje gume na alu felnama. Tek registrovan.

Ipak i pored akcije policije i dalje mogu da se nađu pojedini oglasi u kojima se nude ulaznice za Srpska Open.

Turnir počinje 16. aprila, a veliko finale je 23. aprila-

Prvi nosilac je najbolji teniser sveta Novak Đoković, a među ostalim asovima izdvajaju se Andrej Rubljov, Sten Vavrinka, Gael Monfis, Fabio Fonjini i plejada srpskih tenisera.

 

 

 

Ostavite komentar