Sport > Time Out

GVARDIOLA VOLI DŽULIJU Roberts, ali avaj... ona voli - MANČESTER JUNAJTED: Tužna priča trenera SITIJA

Čak i ako osvojim Ligu šampiona, to ne može da se poredi sa tim što Džulija nije došla da vidi nas, moj idol - ispričao je trener Sitija

Izvor: K1info/nova.rs

16/03/2023 > 09:32

podeli vest:

GVARDIOLA VOLI DŽULIJU Roberts, ali avaj... ona voli - MANČESTER JUNAJTED: Tužna priča trenera SITIJA
Foto: Tanjug/AP


Urnebesnu konferenciju za medije održao je trener Mančester sitija Pep Gvardiola nakon ubedljivog trijumfa od 7:0 u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Lajpciga. Španac je pričao o svojim idolima, posebno o američkoj glumici Džuliji Roberts.

- Ja sam gubitnik u Ligi šampiona. Dakle, šta god da se desi ove sezone u Ligi šampiona, i da osvojim trofej, i da osvojimo sledeće tri Lige šampiona, ja ću i dalje biti gubitnik. Reći ću vam nešto. U životu imam tri idola: Majkla Džordana, Tajgera Vudsa i Džuliju Roberts. To su moja tri idola. Iz očigledih razloga, Džordan, Vuds, kao i Džulija Roberts zaslužuju to. 

A onda je trener je ispričao anegdotu u vezi sa dolaskom holivudske glumice u Mančester.  

- Džulija Roberts je pre mnogo godina došla u Mančester. Ne devedesetih, kada je Ser Aleks Ferguson sa Mančester junajtedom osvajao titule i titule. Bilo je to u onom periodu kada smo bili bolji od Junajteda, i ona je otišla u posetu Mančester junajtedu. Zato je to neuspeh. Čak i ako osvojim Ligu šampiona, to ne može da se poredi sa tim što Džulija Roberts nije došla da vidi nas, moj idol - ispričao je Gvardiola.

Siti je nakon 1:1 u Lajpcigu pregazio nemačku ekipu i izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

 

Ostavite komentar