Sport > Tenis

Fonjini sumnja u Nadala: Ne verujte svemu što pročitate

Italijanski teniser prozvao Španca posle meča sa Tejlorom, pre nego što se Rafa povukao s Vimbldona

Autor: K1/Tanjug

08/07/2022 > 10:19

podeli vest:

Fonjini sumnja u Nadala: Ne verujte svemu što pročitate
Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth


Italijanski teniser Fabio Fonjini izjavio je da sumnja da je Španac Rafael Nadal igrao povređen u četvrtfinalu Vimbldona protiv Amerikanca Tejlora Frica, prenose britanski mediji.

 

 

Nadal je posle velike borbe slavio protiv Frica u pet setova 3:6, 7:5, 3:6, 7:5, 7:6. Španski teniser je tokom meča sa Fricom tražio medicinski tajm-aut zbog povrede stomaka.

Četvrti teniser sveta pobedio je posle četiri sata i 20 minuta i 38. put u karijeri se plasirao u polufinale nekog grend slem turnira.

- Četiri sata i 20 minuta, ma sigurno! Ljudi, molim vas, prestanite da verujete svemu što pročitate - napisao je Fonjini na društvenim mrežama, a prenosi britanski "San".

Nadal je posle pobede istakao da će otići na dodatne lekarske preglede kako bi se utvrdilo koliko je teška povreda stomaka koja ga muči. Na kraju je sazvao konferenciju za medije, rekao kako ima rupturu mišića od 9 milimetara i povukao se sa Vimbldona.

Tako je Nik Kirjos automatski prošao u finale, dok se u drugom polufinalu sastaju naš Novak Ðoković i Britanac Kameron Nori.

Ostavite komentar