Sport > Tenis

NAJSKUPLJA SPORTSKA FOTKA svih vremena: Kad se sretnu KRALJEVI FUDBALA I TENISA

Konačno su se sreli Novak Đoković i Lionel Mesi

Izvor: K1info

25/08/2023 > 08:40

podeli vest:

NAJSKUPLJA SPORTSKA FOTKA svih vremena: Kad se sretnu KRALJEVI FUDBALA I TENISA
Foto: Tanjug/AP Photo/Aaron Doster


Najbolji srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Njujorku, gde u ponedeljak započinje takmičenje na US openu. 

Dok čeka da otpočne pohod na 24. grend slem titulu u karijeri, Srbin se susreo sa jednim od najboljih fudbalera u istoriji Lionelom Mesijem, prema kojem je uvek isticao da ima ogromno poštovanje.

Na mrežama se pojavila fotografija na kojoj je sa argentinskim fudbalerom Lionelom Mesijem, koji je ove sezone prešao u iz PSŽ-a u Inter iz Majamija.

Njih dvojica su više puta isticali da imaju ogromno poštovanje jedan prema drugom, tako je Novak navijao za Argentinu na Svetskom prvenstvu i otvoreno je pružao podršku Mesiju. Argentinac je o Đokoviću govorio nakon što je Srbin podigao deseti trofej na Australijan openu.

- Još uvek mi se jave emocije kad na društvenim mrežama vidim snimke na kojima Đoković podiže pehar na Australijan openu - rekao je Mesi tokom svog prvog razgovora za medije posle titule.

Oni su imali i jednu zanimljivu situaciju. Lionel je u Kataru posle utakmice sa Holandijom, koja je obilovala provokacijama i čarkama na terenu, a u kojoj su gaučosi na kraju slavili,  snimljen kako napadaču protivničkog tima Vutu Veghorstu, koji je u tom momentu prošao pored njega, dobacuje: “Šta gledaš, glupane? Odlazi”.

Ovu repliku je u šali iskoristio i Novak Đoković tokom Australijan opena, kada je u teretani u ulogu Veghorsta stavio Dijega Švarcmana.

Taj video je postao viralan

Ostavite komentar