Sport > Tenis

Sa KULE BEOGRAD odato priznanje Đokoviću posle osvajanja Rolan Garosa

Posle pobede nad Rudom, Novak će od sutra zvanično biti ponovo broj jedan na svetu sa 7.595 bodova, ispred Karlosa Alkarasa sa 7.175 bodova

Izvor: K1info/Tanjug

11/06/2023 > 23:03

podeli vest:

Sa KULE BEOGRAD odato priznanje Đokoviću posle osvajanja Rolan Garosa
Foto: Tanjug printscreen


Nakon pobede Novaka Đokovića nad Kasperom Rudom od 3:0 u finalu Rolan Garosa i 23. osvojenog Grend slema, najboljem teniseru sveta večeras je odato priznanje sa Kule Beograd, saopštilo je preduzeće Belgrade Waterfront.

- Dok su se Bulonjskom šumom danas prolamali zvuci 'Bože pravde', a srpska trobojka lepršala iznad tribina stadiona Filip Šatrije, sa Kule Beograd, novog simbola naše prestonice, večeras je upućena spektakularna čestitka Novaku Đokoviću, koji se osvajanjem Kupa musketara u Parizu popeo na sam vrh teniskog Olimpa i tako zvanično otklonio sve sumnje oko toga ko je zaista najbolji teniser svih vremena -  naveli su iz Belgrade Waterfronta.

 

Posle pobede nad norveškim teniserom Rudom, Đoković će od sutra i zvanično biti ponovo broj jedan na svetu sa 7.595 bodova, ispred Karlosa Alkarasa sa 7.175 bodova.

- Briljantnom pobedom nad Rudom i osvajanjem trećeg Rolan Garosa u karijeri, Novak Đoković, čovek koji nam je svojim bravurama na terenu toliko puta izmamljivao osmehe i ulepšavao nedeljno popodne, zlatnim slovima se upisao u sve teniske almanahe jer je postao jedini teniser u istoriji 'belog sporta' sa 23 osvojena grend slema. Ispraćen stojećim ovacijama pariske publike, naš Nole je zakoračio u sportsku besmrtnost i postao najveći koji je ikada držao teniski reket u rukama - istakli su iz Belgrade Waterfronta.

Ostavite komentar