Sport > Ostali sportovi

Sve je OTKRILA: Ovo su DVE STRANE MEDALJE Tijane Bošković

Najbolja odbojkašica planete dominirala i na upravo završenom Svetskom prvenstvu

Izvor: K1info

16/10/2022 > 09:54

podeli vest:

Sve je OTKRILA: Ovo su DVE STRANE MEDALJE Tijane Bošković
Foto: FIVB


Znate li ono kako se kaže: Svaka medalja ima dve strane? Verovatno znate, a i da nije tako, svako ko je video medalju može da kaže da je to, je li, logično.

Ako je u to i bilo kakve sumnje, sve ih je sada razvejala najbolja odbojkašica planete Tijana Bošković po osvajanju zlata na Svetskom prvenstvu.

Da podsetimo, Srpkinje su u finalu planetarnog šampionata maksimalnim rezultatom, igrajući besprekorno, počistile Brazil sa terena i odbranile titulu svetskog prvaka osvojenu pre četiri godine.

Izabranice Danijelea Santarelija su, naravno, dobile zlatne medalje, a Tijana Bošković je slikala svoju i to objavila na Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

I, kao što možete da vidite, slikala je medalju i sa prednje strane (gornja fotografija) i sa zadnje strane (donja fotografija) i, što se tiče ovog Svetskog prvenstva - to su dve strane medalje Tijane Bošković.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Boškovićeva je, inače, na šampionatu održanom u Poljskoj i Holandiji, ušla i u idealan tim SP kao najbolja korektorka - uz Teodoru Pušić kao najboljeg libera i Bojanu Drču kao najboljeg dizača, ali je Tijaninina superiornost potvrđena i time što je proglašena za najkorisniju odbojkašicu (MVP) prvenstva.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar