Sport > Ostali sportovi

Zvezdan Terzić uručio PLAKETU VELJKU RAŽNATOVIĆU: Evo šta je MLADI BOKSER rekao o SVOM USPEHU i svojoj porodici

Plaketa se dodeljuje povodom Veljkovog uspeha na Evropskom prvenstvu u boksu

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

08/05/2024 > 12:38

podeli vest:

Zvezdan Terzić uručio PLAKETU VELJKU RAŽNATOVIĆU: Evo šta je MLADI BOKSER rekao o SVOM USPEHU i svojoj porodici
Foto: K1info


Na stadionu Rajko Mitić, direktor FK Crvena Zvezda Zvezdan Terzić i uprava Crvene Zvezde, uručili su plaketu bokseru Veljku Ražnatoviću.

Plaketa je dodeljena povodom Veljkovog uspeha na Evropskom prvenstvu u boksu , jer je uspešno prezentovao našu državu, a ujedno i bokserski klub Crvena Zvezda.

Veljko je posle dodele priznanja zahvalio se svima koji su doprineli njegovom uspehu, kao i da li se umorio od silnih priprema i treninga. 

- Uskoro ćemo i neka sjajnija odličja moći da očekujemo od cele naše reprezentacije koja je u usponu. Skoro deciniju je moj život preodređen boksu. Tu su i drugi ljudi koji su zasluženi za moju medalju. Svaki trener koji je uložio trud i vreme, maseri, lekari su zaslužni za moj uspeh. Svima sam zahvalan. Osećao sam se nikad spremnije u ringu. Kod  3. meča sa Rusom, osećao sam se malo ispijeno, ali  to je normalno za amaterski boks, moj prvi veliki međunarodni turnir. Sad znam u kakvim vodama pliva, pa će sledeći put biti lakše - rekao je Veljko.  

On je dodao i koliko je porodica važna za sportski uspeh. 

- Bitno je da imate dobru ženu koja će vam omogućiti da postignete sve što ste zamislili i koja sanja iste snove kao i vi. Porodica i kućno vaspitanje su temelj države, to je temelj svega - rekao je Veljko, i otkrio da je Ceca bila na meču:

- Majka mi je bila na meču, plakala je, svi smo videli. Za svaku majku znači da joj dete osvoji odličje - rekao je Veljko, i zaključio da on kao Arkanov sin nema pravo na "žutu minutu".

Zvezdan Terzić se zahvalio Veljku Ražnatović u ime svih zvezdaša. 

 

Ostavite komentar