Sport > Ostali sportovi

Hvala ti kume, OVA MEDALJA JE ZA TEBE - Dragutin Topić KROZ SUZE posle Angelininog trijumfa

Legendarni srpski atletičar Dragutin Topić dan posle istorijskog uspeha svoje ćerke progovorio je o najdubljim emocijama

Autor: Kurir

22/08/2022 > 12:26

podeli vest:

Hvala ti kume, OVA MEDALJA JE ZA TEBE - Dragutin Topić KROZ SUZE posle Angelininog trijumfa
Foto: Starsport


Angelina Topić je u Minhenu osvojila bronzanu medalju u skoku u vis. Srpska atletičarka ima 17 godina, a ovo joj je bilo prvo veliko takmičenje u seniorskoj konkurenciji.

Topićeva je do bronze stigla preskočivši visinu od 1,93 metra. Ona nije uspela da preskoči 1,95, visinu do koje stigla preskočivši 1,86, 1,90 i 1,93 metra iz prvog pokušaja.

Njen otac, legendarni srpski atletičar Dragutin Topić dan posle istorijskog uspeha svoje ćerke progovorio je o najdubljim emocijama.

- Kažu da je jutro pametnije od večeri... I dalje ne shvatam da je ovo dete, Biljino i moje prvenče uradilo ono što je nemoguće. Najmlađa osvajačica medalje ikada na evropskim prvenstvima. Sedim i plačem. U glavi mi je samo moj pokojni trener Mika od koga sam upijao svaku reč i tvrdim Vam da je on i dalje tu pored mene, sedi i šapuće mi, bodri i ispravlja me, daje mi savete i ne dozvoljava mi da pogrešim. Hvala ti kume na svemu, ova medalja je za tebe, da li će ih biti još ne znam, ali ova je tvoja - napisao je Topić na društvenim mrežama.

 

 

Ostavite komentar