Sport > Time Out

Mitrović RAZBIO ŠOFERKU saigraču, pa napravio selfi za uspomenu, ZADOVOLJAN kao da je dao gol

Fudbaler je rekao da je jako uživao u tome što je upravo Tomu oštetio auto

Autor: Telegraf

22/08/2022 > 11:13

podeli vest:

Mitrović RAZBIO ŠOFERKU saigraču, pa napravio selfi za uspomenu, ZADOVOLJAN kao da je dao gol
Foto: Twitter Printscreen/Tom Cairney


Aleksandar Mitrović je bio heroj Fulama ponovo proteklog vikenda, kada je postigao gol za pobedu nad Brentfordom u 90. minutu od 3:2, što je bila i prva pobeda za tim iz Londona ove sezone.

Da vlada sjajna atmosfera u Fulamu, moglo se videti i tokom intervjua koji je Mitrović dao, a u kojem je pričao o svojim saigračima, ali i o jednoj situaciji sa treninga kada je razbio šoferšajbnu svom saigraču Tomu Kerniju

- Za mene je najvažnije da znam kako razmišljaju igrači oko mene, krila, bekovi, desetka... da mogu da predvidim šta će uraditi. Zato pokušavam svekog dana da ih dodatno proučavam i analiziram, kada centriraju, ostanemo duže na treningu, na osnovu 10 centaršuteva vidim gde najviše centriraju, pa mogu da anticipiram i predvidim u toku utakmice gde će poslati loptu. Za mene je to najvažnije.

Mitrović je ispričao i anegdotu kako je loptom razbio šoferku na kolima saigrača Toma Kernija.

- Šutnuo sam loptu, ona je otišla preko mreže iza gola i razbila šoferšajbnu. Bio sam tako srećan. Bio sam mnogo srećan kada sam video da su njegova kola. Nisam platio, on je malo škrt, pa sada mora da potroši još malo novca. Bio je to lep dan za mene, jako sam uživao u tome - rekao je Mitrović za "Soccer AM".

Ubrzo se nakon tog intervjua javio i sam Kerni, koji je objavio fotografiju Mitrovića ispred njegovih kola, koju je poslao na grupu za dopisivanje koju koriste fudbaleri Fulama.

 

- Šutnuo sam loptu, ona je otišla preko mreže iza gola i razbila šoferšajbnu. Bio sam tako srećan. Bio sam mnogo srećan kada sam video da su njegova kola. Nisam platio, on je malo škrt, pa sada mora da potroši još malo novca. Bio je to lep dan za mene, jako sam uživao u tome - rekao je Mitrović za "Soccer AM".

 

- Izgleda da zaista oseća krivicu, zar ne mislite tako - napisao je Kerni na grupnom četu.

Ostavite komentar