Sport > Košarka

Totalna dominacija JOKIĆA, Bobi mogao samo da gleda KAKO SE MVP IGRA

Jokić je za 27 minuta u igri postigao 32 poena, a ubeležio je i 12 skokova i 8 asistencija.

Izvor: K1info

29/11/2022 > 07:11

podeli vest:

Totalna dominacija JOKIĆA, Bobi mogao samo da gleda KAKO SE MVP IGRA
Foto: Tanjug/AP


Košarkaški Denvera održali su pobednički ritam i u noći između ponedeljka i utorka u najjačoj ligi sveta, novi trijumf za Jokića i družinu stigao je protiv Hjustona 129:113 pri čemu je srpski as ponovo bio najbolji akter meča.

Jokić je za 27 minuta u igri postigao 32 poena uz sjajne brojke šuta, iz igre je imao 11/17, za tri 1/2, za jedan 9/10, a ubeležio je i 12 skokova i 8 asistencija.

Foto: Tanjug/AP

 

Sa poenom manje meč je završio Džamal Marej (četiri trojke) koji polako hvata ritam i definitivno će biti Denverov super adut u napadu na sam vrh. Jokić i Marej bili su daleko najbolji, najefikasniji i napadački generalno gledano najproduktivniji akteri meča.

Denver je sada na odnosu pobeda i poraza 13-7, pri samom su vrhu Zapadne konferencije, odmah iza Finiksa i može se naslutiti velika i neizvesna borba za lidersku poziciju već sada.

Što se tiče same utakmice sa Roketsima, ključni rezultatski beg ekipa Majka Melouna napravila je u trećoj deonici (36:23) i odmakla se na pristojnu dvocifrenu razliku koju gosti nisu uspeli da sustignu do kraja. U poslednjoj četvrtini razlika u korist domaćeg tima išla je i do 20 poena.

 

Kako je meč odmicao tako je i igra Nagetsa delovala sve bolje, sve sigurnije, a Jokić i Marej držali su slovo u napadu i uveli meč u mirnu završnicu.

Kod gostiju na parketu je, tek šest minuta, zaigrao i Boban Marjanović i stigao je da se upiše u strelce postigavši tri poena. Prvi strelac u poraženoj ekipi bio je turski centar Šengun sa 18 poena.

Denver i Hjuston digraće novi meč već prvog decembra i ponovo će Denver biti domaćin.

 

 

 

Ostavite komentar